Неща, за които ще съжаляваме на старини

Това, че сте твърде загрижени за мнението на някой друг
12 фев 2018 08:40, Михаела Лазарова
13
Неща, за които ще съжаляваме на старини
Снимка: pixabay

Всеки от нас понякога си е представял своите старини. Не знаем дали представите ни ще съвпаднат с действителността, но едно е сигурно – правейки тогава равносметка за живота си, ще съжаляваме за много неща. Вижте кои са и не забравяйте, че все още имате време да ги поправите.

Не се грижите за кожата си – Бръчките, пигментираните петна, се дължат не само на нашите гени и външните фактори. Лошите навици, ежедневното пренебрегване на грижите за кожата, допринасят за нейното бързо стареене.

Пропуснали сте възможността да направите нещо навреме – Ако имате възможност да направите нещо, за което мечтаете сега, не пропускайте. Не се знае дали ще има и друг такъв щастлив шанс.

Не се интересувате от вашето здраве – На 20 всичко изглежда лесно, фигурата ви е хубава, хапвате всичко, което си поискате, метаболизмът ви е бърз, пиете, пушите, отделяте малко време за спорт. Годините минават и един ден ще осъзнаете, че сте били немарливи към здравето си. Започнете промяната сега, посещавайте редовно рутинни прегледи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спомням си една възрастна колежка, която отдавна се пенсионира. Веднъж, като слушаше как една от нас споделя с друга, че се колебае дали да приеме предложението на определен младеж да излязат заедно, възрастната ни колежка каза: "Днес съжалявам не за нещата, които съм правила, а за онези, които не съм направила!"
9
1
 
25
 
! Отговори
ТОТО преди 6 години
Най-много съжалявам за пропиляното време в нищоправене, както и времето, което съм обръщал на хора, които грам не са го заслужавали с нищо!
8
1
 
17
 
! Отговори
:) преди 6 години
До Анонимен 6какво й е лошото на леката работа, ако е добре платена и приятна?
7
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Обикновен БгПич, сложих ти един плюс, защото от написаното от теб си личи, че искаш да осигуриш по-добър живот не само на себе си, но и на някой друг. Не се отчайвай, не се знае какво ти е подготвила съдбата занапред. Много хора и у нас се стабилизират финансово, други и в чужбина пак си броят стотинките.Ти всъщност си улучил шестицата от тотото, след като твоето момиче те обича, не те обвинява за това, че не осигуряваш луксозен живот и се бори рамо до рамо с теб.
6
2
 
4
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Мене пък ме смущаваше по соца, че ми отказаха задграничен паспорт и нямах право да напускам БГ. Сега наваксвам... хаха. В момента чета яростно за Киргистан, където бих мръднал март-април. :)
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има едно нещо за което много ще съжалявате, че сте си пропиляли живота в шматкане и лека работа.
4
3
 
28
 
! Отговори
Обикновен Бг преди 6 години
Най-много СЪЖАЛЯВАМ ,че останах тук, на тази територия, в тъй наречената ни държава.Направих се на мъж, НЕ ПОСЛУШАХ ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ДА СЕ МАХНА ОТ ТУК.Сега 25 години след това си УДРЯМ ГЛАВАТА ОТ ЯД.Те вече отдавна са чужди граждани и ПОДОБАВАЩОТО ЗАПЛАЩАНЕ И ПРИВИЛЕГИИ.А, аз даже не мога на МОЕТО СЪКРОВИЩЕ И СЪРЦЕ ХАПЧЕТАТА И ЛЕЧЕНИЕТО ДА ОСИГУРЯ..НО ЗАТОВА СЪМ ВИНОВЕН ЕДИНСТВЕНО АЗ, ПРАВИХ СЕ НА ПАТРИОТ.Сега вече на НИКАКЪВ не се правя,А МОЕТО МОМИЧЕ СЕ БОРИ, И МЕ ОБИЧА..Защо ли ме обича ?
3
7
 
12
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Една от тайните на вечната младост е добрият se x с любимият човек.
2
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съжалявам, че останах толкова години в това престъпно подобие на държава...
1
1
 
26
 
! Отговори
Дааа преди 6 години
За младоста....