10 начина да спасите връзката си след изневяра

Искате да си дадете втори шанс, има начин. Вижте!
20 фев 2018 23:00, Михаела Лазарова
46
10 начина да спасите връзката си след изневяра
Снимка: outnow.ch

Едни от най-трудните моменти в една връзка са проблематичните ситуации между партньорите. Изневярата е смятана от мнозина за най-непростимото предателство от най-близкия човек.

Много двойки преустановяват връзката си след изневяра, защото не могат да преглътнат болката, съмнението, изгубеното доверие.

Някои обаче осъзнават все още наличната си любов и искат да се опитат да я спасят, да си дадат втори шанс.

Вижте кои са най-добрите начини да спасите връзката си след изневяра.

1. Практикувайте благодарност. Изразявайте я, учете се всеки ден да цените положителните качества на партньора си, както и той вашите. Бъдете благодарни за всичко, през което сте преминали заедно досега и се уповавайте на него.

2. Посрещнете напълно емоциите си. Преживейте гнева, обидата, безпомощността, всичко, което чувствате. Не го потискайте, а го изживейте заедно. Така преживяването ще е по-леко.

3. Изяснете целите си. Ако все още наистина и двамата искате да сте заедно, насочете цялата си енергия натам.

4. Развийте по-дълбоко равнище на интимност. Комуникирайте, споделяйте, опитайте да слеете отново животите си в едно цяло.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Повечето кръшкачи ощетяват финансово семейството си за сметка на любовницата. Жената като изневерява носи пари в къщи, а мъжа изнася.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първият начин е да си го върнете.Останалите нямат значение.
32
0
 
6
 
! Отговори
Случайните изневери, преди 6 години
които стават еднократно и са без последствия,обикновено се получават инцидентно, без да са планирани.Пийнал си човекът,жена му не е наблизо, някоя се е оказала лесно достъпна, защото е зажадняла за ласки.И после - всеки по пътя си.Случва се и на свестни жени.Мъжът й е на гурбет или дълго време я е пренебрегвал, а тя е още млада и хормоните й кипят.Ще го направи с някой колега, докато е в командировка или по време на летуване без съпруга,само с децата,ще легне с някого,когото повече няма да види
31
1
 
7
 
! Отговори
Повечето кръшкачи преди 6 години
държат на семейството си, защото си харесват жената и преценяват, че тя е отлична домакиня, угажда им, а също и че никой друг няма да се грижи по-добре за децата им. Такива мъже дори не приемат кръшкането си за изневяра и считат, че е в реда на нещата да си направят кефа с чужда булка,ако им се удаде възможност.Жените, които постоянно изневеряват, обикновено са безскрупулни сметкаджийки.Ще се разведе само ако попадне на възможност за по-изгоден брак,без да й пука как ще се отрази това на децата
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В стремежа си да омаскаря жена си. Разстроих любовницата си. Вместо да изгоня жена си с поведението си и да ми се махне от главата, че не я понасям. Любовницата ме напусна. Сега съм съкрушен и болен от любов. И си патя за дяволъка.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, че внимавайте на коя жена изневерявате.Не слагайте всички жени в един кюп. Те са много различни и имате различно ниво на взаимоотношение с нея. На Жена ви и е все тази за вас. Там парите да си давате за нея и да плащате всичко. Сексуалния живот с нея си го знаете. Жена ви не ви поглежда, защото е изгубила интерес по вас. И не и пука къде ще си направите кефа, само и само да не я занимавате. При любовницата и гаджето нещата са на друго ниво общуване. И не пренебрегвайте, този факт!
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно е да изневери на жена си. Друго е да изневери на любовницата, трето е на гаджето. Жена ви много няма се впечатли от сексуално те ви подвизи. Нали нея не я занимавате със себе си. Докато любовницата е възможно да го понесе тежко вашето неблагоразумие. И гаджето да се разстрои.Като искате да си веете дюкяна не се обвързват, защо трябва да има наранени и душевно изтерзани.
27
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По принцип, ако някой изневери, в 99,9% от случаите вината е в партньора му, а не в него самият. Най-често срещаното е отказ от секс, после другият бил виновен, че изневерил. Как пък не.
26
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според американски автор на популярни книги, посветени на мъжете, 99% от изневерите са поради една много проста причина скука.
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има всякакви мнение по въпроса. Крайностите и в двете посоки са излишни.А живота за сега е веднъж...
24
3
 
10
 
! Отговори
... преди 6 години
Ставаш и си заминаваш. Намираш си някой който няма да се прави на супер големия е.....ч и е минал половината град.
23
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слкед изневята не трябва да се спасява връзката. Трябва човек да спасява себе си.
22
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На времето ако друг заговореше жена ми, ревноста ме стягаше за гърлото. Сега се моля да си намери друг събеседник, защото и знам всички истории и често е непоносимо досадна.
21
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно е изневяра когато връзката е на 3 месеца, съвсем друго, кото имате 30 годишен брак. Жена ми по я е грижа къде си отварям портфейла и въобще не и пука къде си разкопчавам дюкяна.
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Резултат от прошката в следствие изневяра е:Последваща изневяра!Айнщайн го е казал много добре и е бил прав. "Не може да правиш всеки път едно и също нещо и да очакваш, различен резултат!" Не може да изневеряваш и да не те изоставят.Не може да обиждаш и да не ти се разсърди. Направи нещо различно от това и ще има друга развръзка, междуличностните взаимоотношения с въпросната жена.
19
0
 
16
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Търпението на човека не е вечно
18
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен, ако той многократно не ти обеснява да разбереш, че вече си минало. Появява ти се с друга жена. Тя му вдига телефона, пред вас се държи така с нея за да ти е ясно. И да не си правиш труда. Тогава Да! Безсмислено е да се бори те с"вятърните мелници". Но, ако не е така си заслужава да се пробвате и още веднъж. Никога не се знае, възможно е и да е по- хубаво от първия път!!! И тогава да се преоткриете още веднъж.
17
0
 
9
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
До 20Абе ти ще бъдеш с човека и с по-малко от 1200 начина, но дали ще е същото...като в началото?
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не 10 начина. Когато желаеш да бъдеш с даден човек, въпреки преломните моменти в живота. Намирате 1200 начина и пак сте с този човек. Любовта към даден човек е по- силна от грешките които допускат. Те са преодолими и поправимо.Всичко си зависи от вас.
15
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 14А шанса за другия? Хубаво станалото станало, но е поправимо. Имаш и ти избор! Щом е така дай и на другия шанс да се поправи. Ти безгрешен ли си? Недей така и най-големия светец и богу не е драг.