Тест: Каква е кармата ви от минал живот?

В живота на всеки от нас има по нещо което не върви
23 фев 2018 12:45, Михаела Лазарова
16
Тест: Каква е кармата ви от минал живот?
Снимка: alightworkers.com

В живота на всеки от нас има по нещо което не върви, без значение дали полагаме или не усилия да го подобрим. Много е възможно например ако не ви върви в любовта, това да е карма от предишен живот, която трябва да разрешите през този жизнен цикъл.

Днес споделяме един интересен тест, който ще ви покаже каква е кармата ви от предишен живот и как да я разрешите. Пред вас има три звезди. Изберете една и вижте какво показва резултатът.

Звезда 1 – Да бягате от нездравословни връзки

В минал ваш живот, повечето време сте прекарали сами, изолирани, чувствайки се изоставени. В настоящия ви живот взаимоотношенията са много важни за вас и вие сте готови да направите всичко възможно, за да предотвратите самотата. Това може да се отнася за любовта, връзките с колеги, приятели, роднини.

За съжаление виждате само положителните страни в хората, не и техните отрицателни качества. Често се борите за взаимоотношения, които само ви нараняват, от страх да не бъдете самотни. Ето защо е добре да се научите да разпознавате предупредителните знаци, които ще ви спестят в бъдеще болка и разочарования.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек, който вярва на шизофреничните тъпотии в библията твърди, че който знае, че има прераждане е психично болен!!!Тук било весело, не знаех!!!
15
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Предишен живот ли? Не ме карайте да се смея! Къде прочетохте в бибилията за някой който се е преродил? Прераждане има само в главите на психично болните! Човек се ражда само веднъж и веднъж умира. Това как ще го изживеете този живот всеки сам си избира. Дали ще сте вярващ атеист или айдук пак сами си избирате. Тези които са се родили са ударили шестица от тотото щото бащите им можеше да ви изхвърлят на ръчна. Затова ценете живота вярвайте в Бога и силата която вие създала!
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12Тя е жена, но днес е в образ и не я слуша главата. Но не се знае в чий образ е. Такава става. Дзевер! Просто страшна за четене и за гледане. Ужас!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чия истина!? Питай, а не се мотай! Защо не попиташ, даа тероризираш в предположения и недомлъвки. Точно, като мижитурка. Никой не обича мижитурка. За нещата се говори, ако не се знае се пита, за да разбереш. Когато човек не е в течение с нещата е хубаво да му се обясни. Не от вратата за краката! Това води до недоразумение и конфликти. Липсата на комуникация, между хората води до тежки междуличностни недоразумения. Ти знаеш, но хората не знаят, защо ги напада и хокаш!? Лошо!!!
12
1
 
5
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Ти нямаш сърце
11
4
 
1
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 7,На дъновистите по-присъщо от вярата им в прераждането е груповият сeкс.А за мен, човек който не казва истината е изчерпан от съдържание. Няма никакъв смисъл да си губя времето с подобни типове!
10
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марш от тука еретици! Няма минали животи, човешката душа се ражда на този свят само веднъж!
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2 и 4Ти колко човека си!? Коя си днес Ивайло!? Или вече съвсем си се загубила от многото образи в които влизаш.
8
0
 
6
 
! Отговори
па, преди 6 години
А копипействащите от сайта каква ли карма градят за следващите си животи?
7
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти си дъновист! Те вярват прераждането. Това, че някой има проблем с комуникацията и изпада в тежки конфликтни ситуации. И това влияние, върху личностните му отношения между хората, колегите, близките, братя, сестри, майка, баща. Няма общо с вашите празни приказки. Тук са тежки нещата. Трудно се комуникираме и разбира. И статията ти е толкова"ниска топка", че е пълен фарс. Ти дори не знаеш кои хора вярват в предишен живот.
6
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм будисто-хиндуист пи вярвам в прераждането, на който не му харесва темата и статията да не я чете/коментира. Прераждането не звучи по-абсурдно от създаването на света за 7 дни и възкресението на мъртвите.
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Действията са достатъчно красноречиви на един човек за да му се вярва. Доверие се гради. Като те хванат в лъжа няколко пъти на хората им става ясно. Не е менителност, много бъркате. Учете психология!
4
5
 
9
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
Какъв е тоя минал живот, дето нищо не си спомням от него ? :)) Чудите се с какви глупости да занимавате хората .
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тез глупости не ги ли правиха момиченцата в лексиконите си трети клас? Така помня яз...
2
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм бил интимна въшка предишния живот, сигурен съм в това
1
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама вие сериозно ли?