Кога мъжете напускат жените, които обичат?

Когато се страхуват да не изгубят свободата си
45
Кога мъжете напускат жените, които обичат?
Снимка: outnow.ch

Има много причини, поради които различните мъже се отказват от дадена връзка. Всеки човек носи своята индивидуалност и потребности. Ето защо поводите взаимоотношенията да се разпаднат наистина са всевъзможни.

Съществуват обаче 5 общоважащи причини, поради които много мъже биха се отказали от една жена, макар и да я обичат. Кои са те?

Той изпитва трудности да се обвърже емоционално

Жените обикновено смятат, че мъжкото поведение не е продиктувано от емоционални подбуди, а по-скоро от физически. Това не е вярно. Мъжете имат също толкова голяма емоционална нужда от близост като жените.

Нещо повече – мъжете искрено се нуждаят от връзка, основана на чувства и близост. Готови са да напуснат една жена, ако тя не откликва на чувствата им, не е предразположена да споделя, да разговаря и да излъчва топлина, от каквото всъщност се нуждае една пълноценна връзка.

Той се чувства като проект на половинката си

Едно от нещата, което може да накара почти всеки мъж да напусне дори жена, която обича, са нейните опити да го промени.

Жените, които имат склонността да се опитват да модифицират партньора си по свой вкус, губят. Никой мъж не желае да бъде непрекъснато коригиран, упрекван, поправян. 

Повече по темата може да прочете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 30Той като е ревнив и в душата, кой му е виновен. Така че това отпада. Значи не я обича и иска да се разделят. Да се перка с други, различни и това е.
29
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъж за да напусне жена си или не я е обичал достатъчно или му е сложила рога. Много от мъжете и жените вече се женят по сметка. Това означава че при пъвият крах на жената или мъжа във финансово отношение и мъжът или жената ще избягат и ще търсят нов или нова с мангизи!
28
4
 
17
 
! Отговори
Няма спор! преди 6 години
Намирам въпроса на статията за абсурден. Един мъж когато обича една жена не я напуска ....НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА.
27
1
 
3
 
! Отговори
Предприемчив преди 6 години
До Жеко /24/А ти даваш ли?
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според вас има ли разлика между жени 1,70-173санта и 1,50 санта? Защото Ако не виждате целите 20 санта и повече разлика значи сте кьорави. Нищо чудно. Тя жената ви е под носа, но вие не я виждате. Само без оправдания че е 23 Санта по- малко и за това не сте я видяли.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 23На коя жена казват така, това трябва да е 1,50 към с кокили и да е 70 кила.
24
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до жекоТова да не е кола, че да я сменяш. Един така имал навик си сменя колата на пет години. И започнал и жената да сменя. Станал грохнал стар и недоразбран. Няма жени, няма коли. От всяка жена имал деца. Но децата пораснали и го пренебрегнали.Един ден отношението към всяка жена ще по сипе твоята глава с пепел. Както той не е имал уважението и любовта към жените си така децата се отнесли с него. Наказание! Сам, без грижа и любов от най-близките.
23
17
 
5
 
! Отговори
жеко преди 6 години
имам едно правило което научих за дългите години, не дава ли една жена в г. за значи не е за теб и трябва по скоро да я махаш
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слабохарактерни безлюбовни същества. Не стават и за че за грозде.Живейте си в собствения си егоистичен свят и си вярвайте какъв подвиг сте постигнали. Няма жена, няма спор, няма цупене, няма любов, няма среща, няма топло дупе. Има лицемерни приятели, без души хора, интриганти.,имате коли и 345км/час.Ако живота ви е бързи и яростни, грешката е във вашия телевизор. Махнете си телевизора и си купете надуваема кукла. Винаги можеш си я надуваш и спускаш да не ти заема, толкова място на леглото.
21
2
 
20
 
! Отговори
:) преди 6 години
До Анонимен 30Готин разказ на трийсетинагодишен мъж. Обаче след още 30 би звучало така: Събудих се скован, защото нямаше кой да ме топли, изпишках се върху пантофите си заради простатата, приятелите вече не звънят/не дочуват, седнах на дивана, а няма кой да ме пита как спах и дали искам закуска, защото жена ми я няма.
20
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наспах се разперен по цялото легло,събудих се и и в тоалетната се изпишках от прага на вратата като целех ароматизатора,взех си душ и пях силно и фалшиво под душа,почваше Формула 1 а после английското първенство по спортните канали,имах планове да ида на фитнес и среща с приятели на по бира.Седнах по слипове на дивана с кафе в ръка и никой не мрънкаше.Жена ми я нямаше!
19
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако откаже да прави *** мъжът или ще я напусне или ще си хване любовница.Ако постоянно е недоволна от нещо и все му опява ще й бие шута.Ако не се грижи за домакинството или децата ще я напусне.Ако не се поддържа и стане слон ще я напусне.Ако пък му изневерява на момента ще й бие шута.
18
1
 
7
 
! Отговори
Ибач преди 6 години
А пък Минку е Елтън Джон хахаха
17
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напускат ги когато вече не ги обичат или никога не са ги обичали.Пак статия от скрина изпод дюшека. Стари като прапра дедите ви.
16
17
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не стават! Тя му родила деца отгледала ги възпитана ги и той решил, че не стават. Иска да е ерген! Но ерген на 50 години не като на 25години.Нали!?Коя ще го погледне, защо си мислят, че като напуснат жената и жените ще се нанижят, като синджир марка. На 30 не си като на 25 просто саами ди го правят. Жените какво да направят с такъв. Освен... "щом така иска!" И спират да го отразяват. Той какво очаква? Напуска жената и тя ще тъжни за него ли какво? Отървава се е от него! И е готова за нов мъж.
15
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога? Когато разберат, че тея жени не биват и когато имат волята да го направят. Никой не бяга от лщбовта от добро...
14
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Просто си кажете, че искате да не ходите по срещи и да не се будите до жена. Да сте ерген, с която дойде и която ви се падне. Останалото можете да си го говорите за лека нощ деца! Големи хора сте, не можр и да се отказвате от някого когото обичате, така с "лека ръка". И да ми го оптеквате, че е не знам си какъв си. И сте горди от това, все едно сте направили Велико дело! Не Велико е да задържите жената която обичате. Мъжа е този който гради, а жената надгражда. Просто е жалък не е велик.
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом така иска! Дай те нещо друго, това много изтъркано. Напишете статия, как мъже е спечелил жената, как е тръгнала да го напуска и той не го е допуснал. Как мъжа е решил да се върне при жената, докато е мислил да я напусне. Най-лесно да напусне те някой! И още повече че го обичате, този човек. Не ми вярвам! Как сърце ви дава да напусне те някой просто така. Има причина! Друга жена! Друг мъж. Но без причина просто така, защото ви променят и разни прости дребнави неща! Искате да сте ерген!
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това с майката е изтъркана плоча, и оправдание за женските дефицити у "любимата".
11
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
!