Щастието е избор! 5 мантри за преодоляване на раздели

Как да си дадем сили, за да продължим напред? Вижте!
22 мар 2018 13:15, Илияна Николова
8
Щастието е избор! 5 мантри за преодоляване на раздели
Снимка: maxpixel

Щастието винаги е избор! Не така мислим, когато сме претърпели поредното любовно разочарование. По-лесно ни е да се самосъжаляваме, да страдаме дълго, докато изпускаме възможността да бъдем щастливи и да срещнем точния партньор за нас. Ако и вие се намирате в труден период, вижте 5 мантри, които ще ви помогнат да продължите напред. 

1. Не съм сам.
 
Всеки губи хора, към които изпитва силни емоции. Това е част от пътуването, в което откривате вашата вътрешна сила. Ще намерите нови приятели, хора, на които да разчитате, а кой знае – скоро може да срещнете и нова любов.
 
2. Това, че сте тъжни е част от процеса на растеж.
 
За да продължите напред е важно да се освободите от вашите чувства. Поплачете си, говорете с близки за емоциите си, напишете ги на лист хартия. Но в никакъв случай не се самосъжалявайте. Усетете вашите емоции, преодолейте ги, но си поставете срок, в който да станете и продължите напред. Срок, който да не е повече от 2 – 3 седмици.
 
3. Мога да контролирам собствените си действия.
 
Толкова много тъга, гняв и омраза, чувство на неудовлетвореност, че не можеш да промениш нещата. За съжаление не можем да контролираме потока, наречен живот, не и във всички случаи.  
 
Това, което се е случило, не може да бъде отменено. Когато търпим любовно разочарование често действаме прибързано. Тогава трябва да се научим да контролираме своите реакции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: мантрираздялавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
16
 
! Отговори
Kati преди 6 години
До Сама в НощаИ при мен списъка беше дълъг, но човек не трябва да погубва своя живот заради това, че другия е животно. Има и добри хора, бъдете отворена към живота и някой ден ви желая да срещнете такъв човек.
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полът е по избор, а щастието е ако имаш късмет да пиеш Моет в Куршевел с Шушана
4
0
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 6 години
До 1Кой е тоя убавец ***, дай да го сменим??!И не, не съм натрапник да си знаеш!!!
3
6
 
9
 
! Отговори
Дея Рахман Щастието преди 6 години
Женена съм за Мюсюлманин. Тежа два пъти повече от него , аз съм снежно бяла той е между черно и кафяво.религия, култура, родители всичко между нас е различно.Всеки ден заедно е страхотен, неповторим и пълен с емоции.Обичайте се хора, друго е маловажно.
2
3
 
9
 
! Отговори
Адриан от Роман преди 6 години
Кви раздели, кви 5 лв. Не трябва да се обръща прекалено внимание, иначе хората се сдухват и започват да падат по наклона на депресията. Един съвет от мен, при раздяла започенете ядене, пиене и излизане от село колко се може повече..
1
3
 
8
 
! Отговори
Сама в Ноща преди 6 години
След 9 годишна връзка разбрах, че са ми изневерявали многократно. Чувствах се употребена. Списъка беше дълъг. С доведената ми сестра, с вуйна ми и дори с бившата съквартиранка.Два пъти пробвах да се самоубия, но Господ не ме прибра.Сега живея сама , мразя мъжете и някак си се справям.