За какво трябва да сте благодарни на бившия?

Научили сте се какво не харесвате в един мъж
27 мар 2018 15:07, Михаела Лазарова
2
За какво трябва да сте благодарни на бившия?
Снимка: pixabay

Независимо дали сте имали бивши интимни партньори, гаджета или съпрузи, трябва да сте им благодарни. Колкото и странно да звучи, има уроци и преживявания, на които предишните ви връзки са ви научили. Ето защо всеки ценен урок в този живот трябва да се приема и да се оценява.

Ако все още поглеждате назад с ярост и гняв, защото не ви е минало от раздялата, трябва да знаете, че колкото и тежка да е била тя, ценно е да изведете някои позитиви за себе си.

Защо трябва да сте благодарни на бившия?

За добрите уроци

Всяка връзка носи положителни и отрицателни емоции не само в своя край, но и през цялото време. Затова ако човек се отърси от негативизма в края на връзката (ако тя е завършила драматично), ще разбере, че са останали и много положителни емоции, полезни уроци, умения за общуване.

Всичките ни връзки през живота, независимо колко дълги са били, ни учат да комуникираме, да се съгласяваме, да се бунтуваме, да се съобразяваме, да обичаме, да ценим различията. За всички тези умения, на които бившият несъзнателно ви е научил, си кажете едно „благодаря“ наум и продължете напред.

За спомените

Дори връзката ви вече да е в миналото, там се намират и хубавите моменти и преживявания, които са се превърнали в скъпи спомени. Не ги намразвайте, само защото вече не сте заедно с партньора си. Те са били хубави и е най-добре да си останат такива в съзнанието ви.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бивша е триеш от всякъде и пътя. Те знаят две неща. Искам промяна и да бъдем приятели. И двете фрази са еднакво малоумниии. Промяната идеа от сами човек , а приятелството е доверие, а не дума.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мише, а за секса трябва ли да сме благодарни?