Още изпитвате чувства... Как да преодолеете изневярата?

Не позволявайте някой друг да решава това вместо вас
18 апр 2018 22:47, Михаела Лазарова
5
Още изпитвате чувства... Как да преодолеете изневярата?
Снимка: outnow.ch

Изневяра се преживява трудно, още повече ако все още изпитвате чувства. Когато партньорът ви изневери, трудно възвръщате доверието си към него. Трудно е и човек да реагира по правилния начин, когато са намесени толкова бушуващи чувства в такъв критичен, преломен за връзката момент.

Можете да направите толкова много неща след като сте научили за изневярата на партньора си, но има неща, които със сигурност е важно в никакъв случай да не правите. Кои са те?

Не отмъщавайте

Може да ви се иска да му изневерите, за да види колко силно боли. Може да изгаряте от желание да споделите с приятелите си в социалните мрежи какво огорчение сте понесли. Може едва да се стърпявате да не излезете навън и да издраскате колата му с ключовете си или да изхвърлите всичките му дрехи през прозореца.

Но не трябва да го правите. От това няма да произтече нищо добро. Няма да оправите проблема така, нито ще се почувствате по-добре.

Не се разпадайте

Не изпадайте в отчаяние и не мислете, че това е краят на вашия малък свят. Най-важното – не приемайте, че вината е ваша и че сте тласнали половинката си към това. В отчаянието си човек взима грешни решения. Не допускайте да се разпаднете психически. Действайте трезво и обмислено. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изневярата е гнусно деяние на недостоен човек. Щом изневерява, не само не обича ами и не уважава. Това е първата опорна точка.
3
4
 
1
 
! Отговори
Бг преди 6 години
Чувства след изневяра? Да, били ме ръката малко!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До .......Не си понесъл изневярата на жена ти и си минал на другия бряг :D
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Още изпитвате чувства... Как да преодолеете изневярата?"Ъхъ. Много просто - не я преодолявате. Биете камшика и толкова.