Плодове, овални форми... 10 неща, за късмет в дома

Домът е вашата крепост! Поканете щастието да влезе
23 апр 2018 09:50, Михаела Лазарова
0
Плодове, овални форми... 10 неща, за късмет в дома
Снимка: pixabay

Домът е вашата крепост. Независимо дали сте суеверни или не, няма как да не мечтаете късметът да не спира да спохожда всички в семейството.

Енергията вкъщи се влияе от много фактори. Според скептиците няма никакво значение как ще обзаведете дома си, какви цветове ще изберете, ще подреждате ли често или ще допускате бъркотията да завладее дома, защото късметът не идва заради разни безсмислени ритуали. Това обаче не е съвсем така.

Вярвате или не, подредбата на дома играе важна роля за канализиране на положителната енергия вкъщи. Добавянето на някои предмети, украшения или живи растения може да донесе късмет и просперитет на всички обитатели на дома и да го превърне в по-приятно за живеене място.

Декоративни лампички с бяла светлина

Няма значение, че не е Коледа. Украсете някое свое любимо кътче в дома с лампички. Те носят късмет, подобряват настроението и създават уют.

Чисто антре или коридор

Старайте се да държите винаги чисто на самия вход на жилището си, защото както вие влизате през него, така и късметът и щастието ви. Не допускайте да ги оставите да се сблъскат с предмети и бъркотия, които да ги възпрепятстват.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари