Защо той си тръгва, когато се влюбите в него?

Почувствал се е като попаднал в капана на принцесата
Обновена: 27 апр 2018 10:17 | 27 апр 2018 09:45, Михаела Лазарова
23
Защо той си тръгва, когато се влюбите в него?
Снимка: pixabay

Първите три месеца от връзката са известни като „фазата на медения месец“. В този период пеперудите в корема пърхат най-силно, партньорите са погълнати един от друг и не могат да прекарват дълго време разделени.

По естествени механизми този период отминава. Тъй като мъжете и жените се влюбват по различен начин, нещата често търпят сериозна промяна след етапа на влюбване. Мъжете се влюбват най-вече във външността и привлекателността на жените, докато на нежния пол му трябва време, за да се влюби истински в личността на мъжа.

Тук е и критичната точка, през която преминават всички двойки. Това е и периодът, в който се случват най-много раздели от страна на мъжете, защото интересите и пътищата се разделят.

Защо много мъже напускат половинките си, когато те тепърва започват да се влюбват в тях?

Той е имал нереалистични очаквания

Някои мъже просто не са способни да се влюбят искрено и истински. Те гледат повърхностно на връзките си и когато дойде момент на задълбочаване на отношенията, бягат. Моментът, в който осъзнават, че са в реалността и че половинката им иска нещата да се развият, този тип мъже рязко свалят розовите очила и дават на заден ход.

Повече по темата може дa прочетете в Az-jenata.bg


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Aha преди 8 месеца
Българите са с най малко сключени бракове в ЕС, това едва ли е случайно, по скоро закономерност. И даже икономиката не е главна причина за това...
22
3
 
6
 
! Отговори
Едва тогава преди 8 месеца
"плейбоят" започва да търси жена, която хем да замени майка му в обгрижването, хем да спонсорира старческите му години. Но задължително поставя условие, булката да е под 40 г., а по възможност дори да е под 30 г.
И след няколко години трескаво търсене, отчаяно заявява, че българките не стават, защото са глупави, разтурени и меркантилни. Затова се мръщят на двустайната му панелка в "Люлин", на пенсийката му от 200 лв и на златния шанс да отглеждат освен него и над 80-годишна свекърва!
21
3
 
5
 
! Отговори
А всъщност, преди 8 месеца
той не желае да се обвързва не защото не Ви харесва, а защото си е наумил "да си поживее, докато е млад" или, както казват някои - "да кара плейбойската".
От негова гледна точка, младостта му ще продължи дотогава, докато той самият се чувства млад. Убеден е, че за мъжа възрастта няма решаващо значение в любовта и брака. Той може да прави деца и след като навърши 70 г.!
И я кара "плейбойската", докато майка му не грохне, а на личния му хоризонт се очертае мизеруване с малка пенсийка.
20
2
 
5
 
! Отговори
Всъщност, преди 8 месеца
той прави всичко възможно, за да Ви се хареса, докато успее да получи секс от Вас.
Ако сте срамежлива и отлагате момента на интимното сближаване, той ще Ви зареже, без да го е грижа, че Вие вече сте започнали да се влюбвате в него вследствие на авансите, които Ви е давал.
Ако сте разкрепостена девойка, приемаща, че сексът е нещо нормално, когато двама млади се харесат, той с радост ще бъде с Вас, но усети ли, че очаквате от него да поеме отговорност, ще Ви зареже. Защото не желае да се обвързва.
19
0
 
0
 
! Отговори
45 преди 8 месеца
Послушай баба си. На тебе най ще ти пасне някоя девойка от магистралата. Хем ще ти бъде вярна като куче, хем и деца ще ти роди и даже ще те изхранва.
18
7
 
15
 
! Отговори
Хмм преди 8 месеца
Аз съм мъж и търся жена да се влюби в мен. (А не в парите ми).

Аз съм доста заможен за българските стандарти и затова предимно ми налитат най големите материалистки и златотърсачки. Но аз винаги съм твърд...със тях. Най много за един секс и толкова.
Вече даже избягвам и да ги каня в жилището ми понеже като разберат че съм милионер и като ми видят къщата и колата и моментално отношението им към мен се променя. Надушвам ги веднага.
Затова най новата ми стратегия е да се правя на беден за начало
17
0
 
14
 
! Отговори
НЕЕЕЕ . . . преди 8 месеца
ПРОСТО Е ВИДЯЛ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ !!! НИКОЙ НЕ БЯГА ОТ ДОБРОТО И ХУБАВОТО - ЗАПОМНЕТЕ ГО НАЙ-ПОСЛЕ ! БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ НЕ СА ЛИ ВИ ГО КАЗВАЛИ ?
16
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не останаха вече истински жени. Искат само облаги ...А на среща два крака и толкова.
15
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мъжете искали да "да посеят семето си на повече места". Затова бягали.
Просто да се просълзиш колко са благородни и мислят за човечеството.
А това, че жената го изнася това семе, ражда го и после сама се трепе да го отгледа и да му осигури прилично съществуване за мъжа няма значение.
Знам много случаи, когато мъжът бяга точно, когато разбере, че приятелката им е бременна.
После се чудим защо останахме една шепа народ.
14
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз до тук съм видял много жени да оставят мъжете си . Много по-малко обратното.
Жената нито може да обича дълго, нито истински. Сигурно има и изключения, но като цяло е така.
13
15
 
8
 
! Отговори
ЗАЩОТО преди 8 месеца
За истинските алфа мъжкари жените са консуматив (бройка) а не някаква крайна цел.
Победителите интуитивно се стремят да посеят семето си на колкото се може повече места и така да размножат гените си и да подсигурят тяхното оцеляване.

Генетично интелекта и силата идва от мъжа а красотата от жената.

Затова силните и успели мъже чукат най красивите жени и никога не се задоволяват само със една.
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До всяка жена мъжът е такъв, каквато тя си заслужава. До истинската жена, стои истински мъж, въпреки че преди да се запознаят този мъж може да е бил по-различен.
11
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защото са страхливци и бройкажии.
Защото когато разберат, че любовта е и отговорност, става много сложно за умствената им нагласа.
Е.еш, бегаш. Това е философията на "силния пол" .
А ако не избяга се свива под полата на жена си и се оставя да бъде отглеждан. И даже недовалства, че не е отглеждан добре.
Това е причината повечето жени вече да предпочитат сами да отглеждат децата си.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всяко нещо прекалено е вредно. Така е и за връзката. Когато се задълбочи прекалено се разпада. Когато се основава в по-голяма степен на разума- също е не много стабилна. Когато има синхрон и нещата са горе-долу като кантар- общо взето има основа да се развива. Но жените имат склонност да се задълбочават както и от муха да правят слон, а мъжете в повечето случаи са поставени в ситуация да балансират. И така доколкото могат да споделят чувствата си, разбират се и си имат доверие.
9
1
 
13
 
! Отговори
аа преди 8 месеца
Когато жената се влюби почва веднага да обработва човека в който се е влюбил !!! Парадокс, но реалност. Влюбваш се в някой , който харесваш и защо се опитваш да го променяш ?????
което не им харесва на мъжете и бягат. По точно изчезват.
8
8
 
4
 
! Отговори
Истината преди 8 месеца
Мъжът си тръгва почти винаги, когато опознае жената и тя не отговаря на очакванията му.
При жените е обратното - те се вклюбват в мъжа, след като го опознаят.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е писано от жена, която няма представа защо мъжа си тръгва, но е готова да го обвинява във всички земни грехове заради това.
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кратък анегдот по темата:
- Какво е нужно за скандал ?
- Нищо и жена !
5
7
 
25
 
! Отговори
Бабороб преди 8 месеца
Жените се влюбват в парите и това което правите за тях, търсят си заблуден роб и играчка, някой влюбен мъж да им вдигне страхотна сватба за демонстриране на статус пред приятелките, да създадат личинка и след това се разведат като взимат жилището и половината му доходи за следващите 20 години чрез бабските съдилища, особено ако са наближили 40 смятай до пенсия. Такава е схемата и сега през конвенцията са още по-овластени.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Той си тръгва, когато Тя реши, че е безвъзвратно влюбен в нея и може да го манипулира безпардонно. Но се случва той да се усети, че се е увлякъл по безкруполна комплексарка.

Рецепти за полезни закуски за отслабване
Рецепти за полезни закуски за отслабване

Рецепти за полезни закуски за отслабване

Разядка със спанак, майонеза и кестени
Разядка със спанак, майонеза и кестени

Разядка със спанак, майонеза и кестени