Зодия Везни: 5 причини да се влюбите в тях!

Стабилни, спокойни, а и са абсолютни романтици
6
Зодия Везни: 5 причини да се влюбите в тях!
Снимка: Reuters

Представителите на зодия Везни се отличават със своята стабилност и спокойствие. Обичат да помагат на близките си, на партньорите си, винаги проявяват любезност и не на последно място искат да са сигурни, че хората около тях се чувстват наистина добре.

Тъй като родените под тази зодия са спокойни и очарователни, това им помага да създават бързо контакти и приятелства. Отворени са към комуникация с другите. Въпреки това кръгът им от приятели е по-тесен и допускат в него само тези, които наистина считат за скъпи за тях хора.

Везните са много верни

Везните не обичат повърхностните отношения, те искат да бъдат в истинска връзка. Ако на този етап само се срещате с Везни, запитайте се дали наистина се нуждаете от дългосрочно партньорство, тъй като те не биха си губили времето.

Този партньор ще бъде на ваша страна, независимо какво се случва и няма да ви предаде. Успеете ли да го спечелите, много бързо ще ви покаже, че това, от което се нуждае сте само вие.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
8
 
0
 
! Отговори
К.Георгиева преди 5 години
Няма значение септемврийска или октомврийска!Те не правят нищо или пет за четири,нещо което не носи пари!Всичките им нимера са за пари!Мили,кротко учтиви!Работят само за пари!Домскинска работа,готвене ,колкото да не е без нищо!Лицемерието им е на висота ,учтивост и имитация на любов!Няма ли пари,полудяват!Приятелски кръг,само ако има сметка!Невероятни парвенюта!Е ако искате,намерете си везна и се оженете за нея!
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Везна...октомврийска...я пак си помислете
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може би,но има огромна разлика в характерите на септемврийска везна и тая в октомври,октомврийските са някаква отврат, така че не всеки от тая зодия е ужасен,аз съм везна,но чуя ли че човека отсреща е роден в октомври,просто бягай по далече.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три риби. Едната е ерудиран човек с добро положение в обществото. Тежка е! Другата е духовно извисена, дори като говориш с нея трудно може да схванеш високопарния и език. Третата е толкова простовата и ограничена, че с поставени граници на някой невеж хлапак.Хората са много различни независимо от тяхното звездно небе. Това с зодиите не е много важно, ако искате да бъдете с някой човек. Всичко е строго индивидуално.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едната е везна и другата е везна всъщност три познавам везни. Едната от врата те "сдъвква смачкана и изплюва" в ругатни и непрязън. В мощни крясъци. И е рускиня. Нищо против просто правя съпоставка между хората от една и съща зодия и различна общност. Другите са българки едната е живяла в чужбина, а другата везни още живее там. Тази където живее в чужбина е друга" бира" над нещата.Тази където е живяла в чужбина и е везни спокойствие струи от нея.Това си е до средата на израстване, възпитанието.