Седмичен любовен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018-а

Седмицата ще бъде доста емоционална за вас, Близнаци
28 май 2018 08:40, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 28 май – 3 юни 2018-а
Снимка: pixabay

Пълнолунието в Стрелец във вторник, заедно с Меркурий, който се движи в Близнаци, ще ни накарат да се замислим върху редица любовни въпроси. За щастие, в петък, Венера, Юпитер и Нептун ще направят любовта изпълваща и величествена. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Ако пазите някакви тайни относно вашите емоции за човек, когото обичате, то тази седмица те ще излязат наяве, без да се чувствате уязвими. Възможно е задържането на чувствата да ви кара да се усещате зле и затова да искате да ги споделите. Ако се намирате във връзка, това ще бъде седмица на абсолютна емоционална, духовна и интимна връзка с партньора. Вие сте късметлии!

Телец

Любовта ще продължава да ви радва благодарение на Юпитер, който се движи през вашия сектор на взаимоотношенията. Но ще трябва да заплатите за дълбоката любов и желанието ви да се впуснете в наистина стойностни взаимоотношения. Възможно е да бъдете изправени пред ситуации, които ще изпитат доверието и интимността между вас и партньора. За щастие, на този етап гледате в една и съща посока, когато става въпрос за вашата връзка.

Близнаци

Седмицата ще бъде доста емоционална за вас, Близнаци. Във вторник Меркурий се придвижва в знака ви и ви дава сила, когато става въпрос да изразите точно това, което искате да предадете по начин, който е ясен и разбираем за другите.

Пълнолунието във вашия партньорски сектор е важно събитие за вас и половинката ви, защото може да има повратна точка. Единственият начин да разберете дали връзката ви се задълбочава или ще откриете несъвместими различия е да общувате с него/нея.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Дневен хороскоп за 18 октомври
Дневен хороскоп за 18 октомври

Дневен хороскоп за 18 октомври

Какво се случва, когато ядете по 2 яйца на ден?
Какво се случва, когато ядете по 2 яйца на ден?

Какво се случва, когато ядете по 2 яйца на ден?