Плът, страст... Какво показват секс сънищата ни?

Видни анализатори и психолози обясняват сънищата ни
10 юни 2018 23:00, Михаела Лазарова
13
Плът, страст... Какво показват секс сънищата ни?
Снимка: pixabay

Всички ние имаме еротични сънища отвреме навреме и това е съвсем нормално. Секс сънищата често включват както хора, с които имаме интимен или друг вид контакт, така и абсолютно непознати хора.

След подобен сън се будим с желанието да разберем какво точно означава и има ли някакво друго послание, освен чисто сексуално.

Вижте какви са предположенията за значението на еротичните ни сънища според видни анализатори на сънища и психолози.

Не е задължително да е свързан със секса

Понякога в съня си се чувстваме сексуално привлечени към дадена личност, но всъщност според Лори Куин Лоуенберг, която е анализатор на сънища и автор на тематични книги, подобен сън говори за психологическа нужда от този човек. Според нея да имаш еротични сънища за някого не означава само, че си сексуално привлечен, но и също, че имаш нужда да си по-близък емоционално с този човек.

Ако сте имали по-задълбочен разговор със субекта от сънищата ви и това е довело до появата на по-интимен сън, не е задължително да сте влюбени, а просто имате интерес.

Показват ви какво губите в живота си

Подобни еротични сънища могат да оставят често усещането за недоизживяна емоция, нереализирана докрай връзка. Това обаче може да е ценен знак за вас, че изпускате нещо в живота си, което е време да наваксате и да му обърнете по-специално внимание.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
До Метъл преди 5 години
Сънищата ни често са изкривено отражение на действителността. Например в метъла често се срещат такива "създания" като в съня ти, или пък може просто да подскаже, че в християнското учение по-важни от иконите са чистите помисли и отдадеността на Бога. Разбира се, сънят ти може да означава нещо съвсем друго, а може би и нищо конкретно. Много е важно също кога си го сънувал, с какво впечатление си останал по време на съня, кога е сънуван - преди да се събудиш или малко след като заспиш.
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено че не всичко е еротика - за р***поня еротикате е свързана с гепене!
6
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Ай не ме занимавайте с проблемите на човеците, эная че са ceкс и пари!!!
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото снощи правих кекс, кекс...
4
2
 
3
 
! Отговори
-I- METAL -I- преди 5 години
Търся в нета какво означава сънят ми, по принцип е хубаво да сънуваш икони, но по такъв начин е малко неприятно.... Аз съм вярващ християнин, и никога не съм одобрявал сатанинските неща в метъла ( и не слушам такъв вид метъл)... Сънят ми няма нищо общо с темата, но ми е интересно как да тълкувам сънят ми. И аз предпочитам да сънувам години каки, но не винаги се получава.... :d
3
4
 
2
 
! Отговори
-I- METAL -I- преди 5 години
Здравейте, значи аз съм си фен на метъла от малък, преди два дена (странно този сън ми е още в главата, а обикновено ги забравям, но този го помня с детайли). Значи съня ми е следния - Отивам на църква, и гледам има още доста метъли които си палят свещички, и аз викам това е добре, че има и други метъли вярващи християни, отивам към иконите да се прекръстя, иконите бяха нормални, но в последствие станаха много страшни. Движаха се в иконите зловещи хора и създания, нещо като презентация....
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И не се ядоавай толкова. Ще получиш инфаркт.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не чети, като не ти харесва. Аз пък се забавлявам.