Черната Златка: Добрите неща си отиват... А Миро?

Бургазлийката с размисли и страсти на брега на морето
26 юни 2018 21:00,
39
Черната Златка: Добрите неща си отиват... А Миро?
Снимка: Facebook

От няколко месеца се заговори за края на връзката на Златка Димитрова и Миро, на когото тя роди момченце.

Нито тя, нито той официално са заявили дали в приказките има истина или са лъжа.

Пост на Черната Златка, както е по-известна тя, многозначително повдига завесата на личния й свят.

Още по темата

"Единственото сигурно нещо в живота, е че е непредвидим. Веднъж ни прави подаръци. После ги взима. Хората, местата, емоциите се сменят...

Учим по нещо от всеки човек, с който пресичаме пътя си... полезни уроци! Важното е, докато ги учим, никога да не изневеряваме на себе си.

Понякога добрите неща си отиват, за да дойдат прекрасните. Ако не рискуваш нищо, рискуваш всъщност никога да не бъдеш истински щастлив!"

Това написа на личната си страница във Facebook Злати, за която се говори, че от известно време пребивава с Миро-младши при майка си, на морето.

Dnes.bg припомня, че плеймейтката и бащата на сина й нямат брак. Тя дори отново публично потвърди, че сватба няма да има.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такаа, защо четем глупави статии за глупави жени, не е странно.Просто отвсякъде ни заливат.И ние четем да видим да колко е дълбоко дъното.Колкото до етикетите те сами са си поставили такива ,като тази.Рипат като пеперуди към светлината от лампата на славата. Краят им е предизвестен.И да си търпят коментарите след като ни навират срещите си и разделите си.Ако статията не е фейк, тая вдругиден ще хукне да се обяснява по студията.И пак ще има статии, коментари.
28
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като не ви интересува живота на Златка защо четете статията и пишете безсмислените си коментари.Таблоидите пишат какви ли не глупости за да може някой да влиза и да чете статиите им в които няма капка истинскина.Като не ви харесва Златка подминете статията не е нужно да слагате етикети на хората.Всеки има някакви недостатъци.Гледайте вашия живот и оставете другите да живеят живота си както си искат без да ги съдите
27
1
 
34
 
! Отговори
Бг.реалност.... преди 5 години
.....тъй като обрисуват конкретната професия.
26
1
 
35
 
! Отговори
ми, преди 5 години
Съдба на "плеймейтка".Какво друго е очаквала като се е разголвала?
25
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 29Ти си нагъл! Как ще кажеш, такова нещо? Ти започваш изречение с цифри и говориш за матура. Наглец! Изложено е мнение, коментар. Много си нагъл и освен това лукав и неграмотен. Лицемерен наглец!!!
24
3
 
33
 
! Отговори
Ехее преди 5 години
25 страшен психоанализ.Предозирал си нещо, матурите по литература минаха.Иначе добре си го написал.Много ми хареса края с нивата, извинявай с нивото
23
2
 
68
 
! Отговори
От Бс преди 5 години
Тази особа живее в една бургаска панелка. Някакъв съсед й направил забележка за паркирането пред блока, а Златка му казала: Ти знаеш ли коя съм аз, бе. Изводът си го правете вие.
22
14
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя си го обича, но той не е за нея от гледна точка на това че тя е много добра домакиня, изключително сърцат човек, страшно много компромиси прави със себе си и резултата е на лице. Кожа и кости! "Радини вълнения". От добрина си пати всеки път. Качват и се на главата. А това е проблем! Когато се научи да си очертава нивото на търпимост, докъде може да се простират хората в действията си, спрямо нея ще ридае.Трябва да знае, кога да спре.., да спрат. Всеки търпи до едно ниво.., друг е пали клечка.
21
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Грешно е да си обичан и любен от вярна жена. Още по грешно е да не зачиташ нечии чувства, когато са ти поднесени на тепсия. Някои хора в целия си съзнателен живот не изпитват чувства не са обичани и любени от вярна жена. Помислете си върху, този факт. Ако свалите града възможно е и да ви стане по-лесно.
20
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом линее значи го обича и тъгува.
19
12
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти не виждаш ли че жената има лична драма и е кожа и кости от този факт. Не може ли да си малко по съпричастен със сърдечните и терзания
18
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кожа и кости е! А на тук коментирате ще кажа, ако няма какво да кажете мълчете. Вие въобще не познавате тази жена.
17
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами миро ако е установил, че златка има по-големи уши и долна челюст от него може да се е почувствал вече някак си не-мъжки и да е избягал. И по-ниско чело забравих да спомена.
16
2
 
57
 
! Отговори
Миро преди 5 години
Мога само да се радвам,че не аз,а друг Миро е имал връзка с тази.
15
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потресаващо! Майндблоуинг! Каква поредна бръмчалска драма!
14
3
 
77
 
! Отговори
ТИто преди 5 години
Божеее,Златката можела и да мисли. Жив да не бях. Явно постът й във фейса го е писала Патрашкова...нали са дружки.Вип до випа мила,моя майно льо.
13
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Она може ле да размишлява...
12
3
 
54
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
Бащата на сина й - тоя дето се изхвърли ама вътре, така ли да го разбирам?
11
3
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тълковен речник:Златка - дребен хищник от семейство порови
10
3
 
64
 
! Отговори
Стамат от Карнобат преди 5 години
Черната Златка остана без пaткa...