Сексът между влюбени е по-чувствен

Несигурността в спалнята също напълно изчезва
11 юли 2018 23:00, Михаела Лазарова
15
Сексът между влюбени е по-чувствен
Снимка: outnow.ch

С всеки нов партньор сексът е различно вълнуващ или пък не? Независимо дали става въпрос за детайлна любовна игра, секс ролеви игри, чувствено отношение, насладата от секса е много по-голяма, когато партньорите са влюбени. Има не само физическо привличане, но до голяма степен доминират нашите емоции. Какво още прави сексуалните контакти толкова специални?

Контактът с очите укрепва опита

Когато правите секс в мисионерската поза, погледите ви нормално се срещат и това ви харесва, не се чувствате неудобно. Напротив, това само увеличава удоволствието и се превръща в синоним на романтика. Усещането, което изпитвате гледайки се с партньора по време на секс е различно, когато сте влюбени и когато е просто секс.

Знаете точно какво искате

Когато сме влюбени и емоциите ни са споделени ние ставаме по-смели в това да разучим собственото си тяло, това на половинката ни, да преоткрием взаимно сексуалността си. Срамът да говорим за най-интимните си желания, сякаш е изчезнал. Проявяваме повече любопитство към това какво кара другия да се чувства добре в леглото.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: влюбенисексромантика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жените дават секс, за да получат любов, мъжете дават любов, за да получат секс. Всичко приключва най-много след второто дете.
9
0
 
24
 
! Отговори
Невероятно преди 5 години
Сега, ако учените открият, че мъжете се възбуждат от красиви жени ще получат Нобелова награда
8
10
 
14
 
! Отговори
Майстор преди 5 години
Най-добрия секс е с омъжена любовница. Идва само за секс. Няма лигавщини. Сваля гащите и здраво секс. Получава някоко оргазма. Изпива всичко накрая и си тръгва.
7
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшна е и, бах я нощес. Гола в ноща ме обязди изначале на любовнто рандеву. Царица е на вувузелите. Прави страшен секс ако ти стиска и удържиш. Интелигентност уау, но си затваряме очите. Заа да си бъда с нея.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откаже ли ти веднъж секс не те иска. Не те обича. Разкарай го от живота си. Не иска повече да те ч, ука. Махни го. Друг ще те има , но не и той.
5
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любовта е фарс. Жената се раздава абсолютно първите около 90 дни след което обръща плочата и си показва истинското манипулативно лице вменяващо някакъв вид вина по банална бабешка причина и проверка дали мъжът ще я поеме карайки го винаги да търси началното състояние на любов като откупи вината си, но това вече е завинаги загубено. От този момент той е бабороб или се разделят.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спираш да го отразяваш, ако той в действителност те обича няма да ти отказва и да бъде с друга. Ще ти се обажда винаги, нищо няма да го спира. Явно правиш много хубав секс с него и той е полудял по секса ти който правиш.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
През другото време я обиждаш. Не ти е длъжна с нищо. Ако иска ще ти бие шута, ако иска вувузеши ще ти върти. А ти се сърди на нея нали се сещаш, през къде и е за теб или да.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не са чувства. В момент на сладострастия и двамата сте били във фаза страст безумна и ви се е получил най-чувствената любов която сте правили до сега. Защото ако я обичаш и имаш чувства истински към нея нямаше да допуснеш сърцето ти нямаше да издържи от октомври до юли без нея.., там колкото не сте заедно. Поне за миг ще искаш да знаеш тя как е дали е мрачна, дали и е хубаво, дали има друг. Тя общо взето не те вълнува. Искаш я за секс, защото е жена която прави кщхубав чувствен секс през
1
1
 
30
 
! Отговори
Д преди 5 години
Лятото е по-топло от зимата