6 знака, че приятелката ви всъщност ви е враг

Често се лъжем в искреността на другия човек, за съжаление
26 юли 2018 22:50, Михаела Лазарова
41
6 знака, че приятелката ви всъщност ви е враг
Снимка: unsplash

Да имаш близка добра приятелка е най-страхотното нещо на света. Приятелките, особено от детинство, са невероятно ценни, защото понякога те са повече от сестри. Но в други случаи могат да се окажат толкова лъжливи, че фалшивото им приятелство да ни ощети морално и емоционално повече, отколкото сме предполагали.

Почти всяка жена се нуждае от приятелка, с която да споделя, с която да се смее, да плаче, от която да търси съвет. Искреното приятелство трябва да отговаря на тези и още много други важни компоненти, съставляващи емоционалната връзка между приятелки.

Често се лъжем в искреността на другия човек, за съжаление. Има някои скрити, подмолни червени флагове, които в определени ситуации сякаш се вдигат, за да ни предупредят, че приятелката ни има задни мисли спрямо нас.

Тя винаги добавя "но"

Хубаво е да получавате откровеното мнение на приятелката ви и да знаете, че не ви лъже, особено като търсите съвет. Лошо е обаче, когато във всичко което правите, казвате, носите, тя открива нещо нередно и ви критикува. Това е сигнал, че вероятно ви завижда и се опитва да принизи вашите успехи, външния ви вид, интересите ви.

Никога не ви кани да излезете

Замислете се колко пъти тя ви е потърсила с предложение да изпиете едно кафе, да се разходите в парка или да посетите някакво събитие. Ако винаги вие сте инициаторът на срещите ви, нещо в отношенията ви куца и то определено не е от ваша страна.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добрата приятелка може да се окаже възможно най-ценния човек в живота. Но монетата винаги има две страни - както имаш най-ценното в живота, така всичко се разрушава и оставаш САМ. Затова хора - опитайте се поне за момент да промените гледните си точки и да преглътнете егото си, защото в днешно време човещината се губи къс по къс всеки ден и хората изпитват все по-голяма празнота. Ако имате някой, който ви обича независимо дали е най-добра приятелка, гадже, родител, дете - ЦЕНЕТЕ ГО!
36
1
 
4
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
правят се на приятели да изкопчат информация срещу себе си
35
0
 
1
 
! Отговори
С преди 5 години
До АнонименБраво за хубавото стихотворение, нека има повече такива хора..Не обичаме да оставаме сами,от страх, или нужда... искаме до нас човек, нали ?къде е златната среда,между приятелство и интереси, и без да си причиняваме вреда,всеки за себе си трябва да знае,и да цени доброто, без да нехае.Идеалите са вече различни,случаите на помощ дори единични.Но от всеки зависи начинът по който ще живее,и какво ще създаде без щастието да пропилее..
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мишето първо да отвори тълковния речник и да разбере значението на думите, преди да започне ги използва. Ако може да ги разбере, де...
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква приятелка иска да се доближи до всичко твое и да ти го вземе. Това не е приятелство, това нейното злоба, алчност и ненавист. Тя ти е враг!
32
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В душата твоя камък да застане,.Не ще ти простя..! Единственото мъничко желаниеЩе си изпълня.. На неверна прятелка да не простя.С болка, от приятелското ти сърце.. Не ще ми трепне моето за теб.Наказанието твое ще е там.. завинагиКогато приятелско сърце.. разсече ти на две.. Единствено и мъничко желаниеЩе си изпълня.. На невярна прятелка да не простяС болка от приятелското ти сърце.. Не ще ми трепне моето за теб..Наказанието твое ще е там.. Завинаги... Пази се от приятелки!
31
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така е! Пази се от приятелки.
30
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 31 От това сърце не става нищо-хвърлям го! Камък върху мен да падне-заслужавам го! Губя всеки мъж, но си запазвам гордостта. Нека съм веднъж слабата жена!
29
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи какво ми направи...!?
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи че една "прятелка" може да ти създаде твърде много неприятности. След което разбираш, че не ти е приятелка.
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И така играта е следната:Разказват две убедителни историиНо само веднъж лъжете. Вашите приятели познати и прочие трябва с интуицията си да ви хванат че сте ги излъгал И така ще разберете дали един факт е истина или лъжа.
26
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Среднощни демони,Доспа ми се. Хайде да продължим разговора утре по това време, защото тогава наистина нощта ще е подходяща за "таласъмуване" :))Лека нощ!
25
1
 
10
 
! Отговори
До 23 преди 5 години
Според мен, такива хора само привидно изглеждат щастливи и спокойни. Мръсните им души са вечно напрегнати. Те постоянно живеят "на нокти", защото знаят, че вършат нередни неща, заради които може да ги сполети възмездие.Непочтен човек може да бъде щастлив, само ако е много глупав, но това негово щастие трае кратко. Защото глупакът лесно го разобличават и после следват неприятности.
24
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ще подхвърля"сламки" вие играйте. Избирате един факт за да разберете дали е истина и лъжа. Просто проверка. Ако излъже веднага ще си проличи в нещо в някой. В дадена ситуация или събитие.
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След първия сеанс, моята заспа... Ако на някоя и се оноде, да се обажда. Но да се разберем, никакво приятелство! Твърде рисковано е, само размяна на телесни течности!
22
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете демоните за утре вечер. Нали тогава луната ще е кървава, значи времето ще е подходящо за страхотии :)).
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 14Другите като не спират да играят мръсно да изневеряват, да са подли, предатели спрямо други хора защо нищо не им се случило!? И си живеят прекрасно.
20
0
 
6
 
! Отговори
До 20 преди 5 години
Прав(а) си. Но и онзи, който лъже, може да си навлече беля. Разобличат ли го, може да му се случи какво ли не. Най-малкото, ще го изолират и няма да му имат доверие.
19
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти ще кажеш от какво си обладана!? Зъл дявол, черен демон. Не е нормално това да предизвикваш подобни неща.
18
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има една игра истината или лъжата. Излъжеш ли ти на другия му се случва само лоши неща.