Горещо: Кои зодии имат страстна любов с Овен?

Целенасочен, грижовен, понякога твърде егоистичен
10 авг 2018 17:30, Илияна Николова
3
Горещо: Кои зодии имат страстна любов с Овен?
Снимка: Pixabay

Ако има знак в зодиака, който не понася скуката, това е Овенът. Целенасочен, грижовен, понякога твърде егоистичен, той е интересен партньор в любовта. С кои 3 зодии връзката е наистина огнена, вижте в следващите редове. 

Овен и Лъв
 
Връзката между тези два зодиакални знака е топла и страстна. През цялото време между тях има любовни искри. Овенът и Лъвът имат подобни сексуални предпочитания и определено се приемат сериозно, независимо от нивото на тяхната връзка. Тъй като тук се срещат две силни личности, може да има моменти на борба кой да надделее.
 
Сексуалната им връзка не може да избледнее с времето, тъй като двата знака са едновременно отделни източници на енергия, чакащи някой да ги следва. И все пак, ако някой от тях има проблеми с егото си, биха могли да унищожат взаимно доверието и либидото си.
 
Тяхната емоционална природа е много подобна. Двойката успява да усети взаимно емоциите си. Единственият проблем е, че и двата знака искат да бъдат лидери във връзката.
 
Имат тенденция да се сравняват един с друг. Хубавото е, че енергията им е напълно достатъчна, за да правят всичко заедно, но проблемът е, че те всъщност не се нуждаят от една и съща ежедневна практика. Овенът обича да бъде активен, да се среща с приятели, да спортува и винаги се чувства развълнуван, когато иска да направи нещо за първи път.
 
Лъвът е знак, който посещава места, на които може да си почине, където може да е център на вниманието. За Овена това си е загуба на време, защото той винаги е готов за нещо различно и вълнуващо.
 

3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не препоръчвам на никого овча връзка.
1
3
 
8
 
! Отговори
С Овен ли? преди 8 месеца
Ами зодия Овца е най - подходящата,според мен..

5 мантри за щастие
5 мантри за щастие

5 мантри за щастие

Хубавият секс укрепва връзката
Хубавият секс укрепва връзката

Хубавият секс укрепва връзката