Интровертите – тези майстори на любовните срещи

Какво можем да научим от тяхната същност? Вижте!
19 авг 2018 21:11, Илияна Николова
9
Интровертите – тези майстори на любовните срещи
Снимка: Pixabay

Повечето интроверти подхождат с разбиране към хората, с които общуват. Те винаги правят добро впечатление, защото вниманието, което отделят на събеседника си, е впечатляващо ласкателно. 

Това им помага и в срещите. С интроверт е лесно да се подхване разговор, защото той умее да влиза под кожата и да разбира състоянието на човека отсреща. Често общуването с такива личности е преживяване, което оставя доста материал за размисъл след края на срещата. 
 
Според едно проучване на приложението за запознанства Plenty of Fish (POF), проведено в САЩ на над 2000 американци, показва, че интровертите имат някои предимства в срещите и любовта пред екстровертите. 
 
Според изследването, 75% от интровертите и 72% от екстровертите имат сходни очаквания, когато става дума за онлайн срещи. Но когато срещите са на живо, интровертите имат значителен успех. 

Какво можем да научим от тях за срещите?

Интровертите са добри в задаването на въпроси
 
Тези вглъбени личности са интересни за човека, с когото се срещат не само, защото са загадъчни, но и защото винаги успяват да зададат точните въпроси, с които да скъсят мигновено дистанцията. 
 
Още на първата среща интровертът знае от пръв поглед какъв е темпераментът на партньора му и какво да очаква от него. Съответно въпросите са съгласувани с тази дълбока интуиция, което им дава точка в тяхна полза. 
 
Интровертите нямат нужда да са център на внимание 
 
Ако двама души се надпреварват кой да изпъкне, създаването на връзка е трудно още от самото начало. С интровертите е лесно, защото те в никакъв случай не се стремят към светлините на прожекторите.

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Интровертите не понасят любовни срещи с екстроверти.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тук има недобре хора. Пу-пу!
5
3
 
4
 
! Отговори
Деяния на апостолите преди 5 месеца
и не понасям гейове да ми казват от какъв род съм или да ме бутат към някакъв техен род буталкайте други не нас лъжете мразя някои хора да лъжат не ви вярваме защото лъжете
4
1
 
2
 
! Отговори
добре сме преди 5 месеца
не понасям мъже които спят с ,,любовник,, вместо с жена си неприемливо
3
3
 
1
 
! Отговори
нормални сме преди 5 месеца
аз пък съм жена и не понасям хора които лъжат ,,майстори на лъжата,, ,,фокус,, защо лъжете
2
1
 
5
 
! Отговори
Момче не гей преди 5 месеца
нали тези на снимката са нормални защото ние сме нормални понятно не сме майстори на любовните срещи не лъжете а станете нормални
1
8
 
33
 
! Отговори
Интроверт преди 5 месеца
Всичко написано в статията е вярно, но за съжаление вече почти няма любовни срещи, на които да се представят интровертите. В голямата си част, контактите са екстровертно- сексуални, без дългосрочна визия. Поради тази причина интровертите са все повече самотни и нещастни.

Матю Макконъхи и Ан Хатауей във
Матю Макконъхи и Ан Хатауей във "Фатално затишие"

Матю Макконъхи и Ан Хатауей във "Фатално затишие"

Как да се предпазим от грипа
Как да се предпазим от грипа

Как да се предпазим от грипа