Любовен хороскоп за 20 – 26 август 2018-а

Какво ви очаква в любовен план според зодията?
20 авг 2018 08:40, Илияна Николова
0
Любовен хороскоп за 20 – 26 август 2018-а
Снимка: Pixabay

Любовта за повечето зодии през тази седмица ще е хармонична и слънчева. Някои зодиакални знаци ще трябва да се борят с трудни избори, да взимат решения и да подобрят комуникацията си.  

Овен 
 
Най-голямата ви борба през тази седмица, свързана с любовта, е дали да отговорите на чувствата на ваш колега или не. Работните и любовните взаимоотношения са трудни и обикновено не съвсем допустими, особено ако работите в един екип. Във вашия случай обаче проблемът ще сте вие. Освободете се от скрупулите си и се отдайте на чувствата си. Те ще ви помогнат да разберете дали изборът ви е правилен. 
 
Телец 
 
Време е за взимане на решения. Телци, вероятно ще ви се отдаде възможност за помирение с партньора, ако сте имали известни проблеми и сътресения във връзката. Въпреки това, през тази седмица сърцето и тялото ви ще са объркани, но умът ви ще успее да ви даде решение въпреки настъпилия емоционален хаос. Това е идеална възможност за ревизиране на проблемите и търсене на правилните решения. 
 
Ако сте необвързани в момента, има вероятност на хоризонта да се появи стар любовник, към когото да изпитате нови чувства. Ще имате опции. 
 
Близнаци 
 
Венера, планетата на любовта, отговаря за запознанствата и удоволствията през тази седмица. Това ще бъде изключително благотворно за Близнаците, особено за необвързаните. Седмицата ще е сладка за тях и изпълнена с предизвикателства. 
 
Обвързаните Близнаци пък могат да се окажат необичайно ревниви и да се отнасят с половинките си заповеднически, сякаш ги притежават. Избягвайте параноичното подозрение, за да не разклатите отношенията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари