Приятелска двойка се разделя, какво да правите?

Между чука и наковалнята? Внимавайте с постовете във Face-а
25 авг 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
3
Приятелска двойка се разделя, какво да правите?
Pixabay

Когато най-добрата ви приятелка е скъсала с гаджето си, вие сте до нея, за да я подкрепите в този тежък момент. Това може да се изчерпва с подложено рамо за сълзите й 24/7, изненадващи партита и екскурзии или дори уреждането на слепи срещи с други мъже. Едно е ясно – вие я подкрепяте на 100 % в този тежък момент! 

Когато обаче мъжът, с когото се е разделила, също е сред вашите приятели, правилата се променят. Като за начало вие няма как го плюете и да съзаклятничите с нея как да го накарате да си "плати" за стореното. Освен това той също се нуждае от вашата подкрепа и не можете да посветите цялото си време на нея, тъй като сте на неутрална територия. Разбира се, лоялността ви под секрет стои зад единия (по-всяка вероятност човека, който усещате по-близък и когото познавате от по-отдавна). Ако обаче и тримата се знаете от деца, нещата са наистина сложни.
 
Как да се справите в тази ситуация – между чука и наковалнята?
 
Поставете веднага граници
 
Още в момента, в който усетите натиска под една или друга форма от двете страни, ударете спирачка и обяснете и на двамата, че няма да избирате страна и не трябва да ви пресират в тази посока. Обяснете им, че няма да позволите на никой от двамата да злослови за другия пред вас или да ви въвлича в някакво действие, което би ощетило другата страна.
 
Разпределете времето си
 
Ако сте много близки и с двамата, ще прекарвате доста време с тях, но няма как да стане едновременно! Разделете си времето съобразно това кой има по-голяма нужда от вас и по-тежко изживява раздялата. Никога не се извинявайте за закъснение или отсъствие , обяснявайки че сте прекарали времето с бившия му/й. И като цяло не коментирайте пред никого от двамата какво правите и обсъждате, докато сте с някого от тях. Пълна конфиденциалност!
 
Не поствайте в социалните медии
 
Вероятно сте активни онлайн и обичате д се отбелязвате на различи места с приятели, демонстрирайки какво правите. Предполага се, че и двамата вече бивши са част от приятелите ви с социалните мрежи – т.е. на никого няма да му стане хубаво, ако види, че вие купонясвате или си прекарвате свободното време с неговия бивш. Да, не е приятно да се криете, но излишната показност е болезнена за единия от вашите приятели и ще даде повод за скандал помежду ви.
 

3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
11
 
! Отговори
Алтерниращ веганист преди 6 месеца
Този бълвoч преведен от пост в долнопробна фейсбук група, програмиран да бъде изплескан точно в единайсе, като последна "новина" за дена, грейна между два текста отнасящи се до катастрофата на автобуса.
Дpаскачи недоyчили, махнете ги тези текстове, все едно писани от маймyни откраднали клавиатури, и прекратете автоматичното публикуване.
А още по-добре закрийте този кликбайт сайт, направете си група във фейса и си намерете по-подходяща работа. Щото журналисти не сте.
И як адблок за вас от мен!
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От тия "приятелки" се пазете като от ***. Те все дават "компетентни" становища относно мъжа, като много пъти са водени от лична злоба или завист. А не рядко са в основата на разделите с интригите, които съвсем по "приятелски" създават. То ясно, че хората имат и недоразумения и спорове, ама приятелките вместо да ги оставят да си изяснят нещата сами се намесват винаги по най-подлия начин давайки акъли, които е по-добре да оставят за проба в собствения си живот, а не да ги пробутват на другите.
1
5
 
2
 
! Отговори
....... преди 6 месеца
niamam takuv slu4aiv li4nia si jivot bez tulkuvania. niamam predstava kak da postupia

Пролетна декорация за градината
Пролетна декорация за градината

Пролетна декорация за градината

Защо да започвате утрините си с джинджифил?
Защо да започвате утрините си с джинджифил?

Защо да започвате утрините си с джинджифил?