Те няма да ви подведат... 6 зодии, които ще са до вас

Кои знаци никога няма да ви оставят? Teenproblem ги разкрива
30 авг 2018 23:00, Ивета Иванова
34
Те няма да ви подведат... 6 зодии, които ще са до вас
Снимка: Pexels

Овен 

Овните постоянно проверяват как се чувствате и питат дали сте добре. Така показват своята подкрепа и загриженост. Не са от хората, които ще прекъснат контакт или няма да се чуват с вас няколко седмици. Те поддържат връзка постоянно. Може и да не ви звънят и търсят всеки ден, но ще го правят често, особено като знаят, че имате проблеми.
 
Близнаци
 
Близнаците умеят да помагат, когато другите около тях не могат да си съберат мислите и да осъзнаят проблема си. Тези зодиакални знаци знаят точно какви въпроси да зададат и как да ви предразположат да говорите за тревогите си. Когато осъзнаете каква е ситуацията, близнаците са и тези, които измислят възможни решения. 
 
Риби
 
Тъй като рибите са много интуитивни, те сякаш веднага разбират какво ви има, от какъв тип подкрепа се нуждаете, и по кое време да ви помогнат. Много са грижовни. Ако се нуждаете от съвет или рамо да поплачете, рибите веднага идват на помощ. И ще се отнесат към вас с много разбиране и любов. Ако един път сте пробили път към сърцето на тези знаци, те никога няма да ви предадат и изоставят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
6
 
! Отговори
Българин до БЯЛ ВЪЛК преди 5 години
Ами зависи дали си националист (в смисъл патриот) или си националист (в смисъл расист)! Двете неща СА СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ! Ако си първото не виждам какъв е проблема! Аз също съм националист! И то доста краен! Но имам доста приятели, приятелки и най-вече познати, които са българи и българки от турски произход! ЕДНОТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ДРУГОТО! Все пак нито България и Турция СА ВЪВ ВОЙНА (дори в момента са съюзници), НИТО ПЪК ТЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИЯ!
9
3
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
и звездите продължават да говорят
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато работих в Бг и двамата ми шефа бяха Везни. По-неверни няма от тях. За жените е обратно - Майка ми също е Везни и тази жена е до баща ми винаги и за семейството си,макар че баща ми е долен скорпион. Близнак мъж е най-голямата прокоба на света. Има една вавилонска клетва Нека всичките ти мъже да са Близнаци, а децата Овни
7
2
 
5
 
! Отговори
х преди 5 години
До БЯЛ ВЪЛКУбаче ако искаш да си истински мъж, ще трябва да уточниш промяната като съобщиш на момичето, че "ти си националист, а тя е Фатме, но си го разбрал по-късно". За да продължиш на чисто.
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Раците и Овните написаното е вярно.Но една от близките ми приятелки имаше две връзки, които много я нараниха. И двамата бяха Везни, егоисти с манталитет на разглезени мамини дечица, макар че в началото се държали като улегнали, сериозни млади мъже.Един Риби го гледам насреща от години. По-разглезен и по-голям егоист от Везните е. Такъв беше в юношеските си години, такъв си и остана. По-далеч от такива мъже! Усетиш ли, че има такива черти, късай и хвърляй и го забрави на минутата!
5
1
 
7
 
! Отговори
х преди 5 години
По-добре не й пиши, щом като си объркан. Искаш да си националист, а тя е Фатме, няма начин да не се подиграеш някой ден над ситуацията или да се самоиронизираш и намразиш или нещо подобно и тя да усети, че има проблем. Ако е дебелокора може и да не се трогне и дори да излорадства над твоята дилема. Търси си руса със сини очи, за да си спокоен със себе си. Дори си търси националистка. Така ще сте идеални. И смени спирката.
4
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овена ли пак ве?!? Хаха. Овена няма да ви остави докато имате пари, като свършат изчезва със скоростта на светлината. Овена е там където има парички и лесен живот
3
5
 
4
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 5 години
Но както и да е, най-накрая я заговорих, питах я искаш ли да си разменихме координатите и тя прие. Запознах ме се нали, аз и се представих - аз съм Владислав, много ми е приятно, и тя аз съм Фатме много ми е приятно да се запознаем.... Фатме брадче, фатме.... Е,гати тъ,пия живот, никога не се получава както искам... Сега дори не знам дали да и пиша......
2
5
 
2
 
! Отговори
БЯЛ ВЪЛК преди 5 години
Тая тема слабо ме интересува така, че ще ви споделя нещо мое. Значи от месец и половина харесвам едно момиче, не я познавам лично, просто се засичаме на спирката на автобуса, защото сградите където работим се намират една до друга и се засичаме на спирката и пътуваме в един автобус. А аз по принцип както на всички е известно съм си националистче. Харесвам бели моми и тн, тя е с кестеняво-кафява коса и кафяви очи. А аз съм рус и синеок, и сякаш малко си падам повече по то тип кестенявите моми.
1
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има различни видове риби.Има много готини има и страшни подлеци и използвачи.За Овните-как па не видях един загрижен представител на тая зодия освен за себе си?Чесно.За Близнаците нищо не мога да кажа.