Той ви нарича "луда"! 5-те знака, че сте манипулирани

Да поддържаш щастлива и хармонична връзка не е никак лесно
16
Той ви нарича "луда"! 5-те знака, че сте манипулирани
Снимка: istock

Да поддържаш щастлива и хармонична връзка не е никак лесно. Малко двойки имат късмета нещата между тях да се случват по мед и масло. В повечето случаи се налага упорита работа и постоянство, компромиси и преглъщане на някои собствени желания в името на връзката. Въпреки че звучи като някаква непрестанна битка, да имаш връзка е прекрасно. В кошмар се превръща в случаите, когато партньорът ти се държи с теб като със собственост, като с неравностоен играч или когато те манипулира.

Невинаги разбираме, че сме жертва на манипулация. А сигналите не са малко. Ето 5 от тях:

Партньорът ви коригира спомените ви

Ако постоянно чувате: "О, не беше така. Ти каза..." или "Не си разбрала. Тогава се случи така...", значи определено грешката не е във вашия телевизор. Половинката ви старателно се опитва да поправи спомените ви и да ги нагоди както на него му е удобно. Това е един от явните знаци на опитите за манипулиране.

Разказва очевидни лъжи

Един от също така сигурните знаци, че партньорът ви манипулира и ви кара да се чудите дали вие не сте луда е отричането на факти, за които и двамата знаете, че са верни. Ако той крещящо разказва различни и неслучили се версии на моменти от вашия общ живот, за които знаете, че не са се случили така, той действа на принципа „една лъжа, повторена 100 пъти, става истина“. Накрая нищо чудно да се разколебаете в онова, което знаете и да се съгласите с неговата версия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
KS UFS преди 4 години
Мъжът, който внушава на жената си, че е луда, сам се нуждае от психиатрична помощ. Това е със стопроцентова сигурност.
12
1
 
1
 
! Отговори
секта фаш преди 5 години
не е фаталност търсят си по ,,луда,, си говорят разбираемо,някои манипулатори като ,,холивуд зомбите,,
11
6
 
1
 
! Отговори
кон преди 5 години
всеки живее в собствената си реалност, а също се смята за упълномощен за неща които се е въобразил. ако мъжът се синхронизира с реалността в която живее жената той ще бъде манипулиран бабо роб, ако позволи това тя няма да го уважава, защото подсъзнателно тя знае кой е прав и кой е винаги. ако я постави на място тя пак няма да разбере че не е права. затова на жените се обяснява бавно и спокойно, така че ако почне и продължи да дълбае и да пробива няма друг лек освен раздяла и да си гледа котките.
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено е когато усетиш вибрациите от бръмбарите в главата, прииждащи на талази, разбира се незнайно защо и ненадейно да се скатаеш. Няма да ми взривяват ума само защото някой си бил наумил нещо. Всеки сам да си укротява бръмбарите. Нещо много е феминистка статията.Има и друг начин за справяне на това с бръмбарите, ама не е правилен.Щом има вибрации има проблем, бегааай, иначе ще стане по лошо.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сиреч се опитвате да кажете, че емоционалният ъгъл на гледане на едно събитие /женския/, е по-обективно от рационалния поглед върху същото?"В гората ме нападна мечка, беше 5 метра висока и поне 10 тона тежеше!!!"Със сигурност е меродавно, да.
8
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички жени са напълно лyди!Просто крият какво е в главите им.
7
4
 
6
 
! Отговори
Калю Радаш преди 5 години
Той ви из еввряваа, но когато го уличните в това моментално му се включва защитната реакция. "Ти си луда". Гнил е защото лъже прелюбодейства предава ви доверието. Но той е"чист като момина сълза", а ти си "луда".Не е честен с вас и защо въобще е с вас и това не се знае.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре приключвайте отношенията с този човек...."той ви казва неща които не сте правили и вие се съгласявате с него..." нещо много странно има и много гнило.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя едва ли ще се върне при него като той я взима за мезе.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като и каже, че е "луда" тя ще го напусне и той ще се освободи от нея. След това връщане назад, след като е установил че е щура. Това са две различни неща все пак.
3
2
 
3
 
! Отговори
:)) преди 5 години
Явно не е достатъчно "луда" ! :)) пп. като и заяват, че е "луда", тя да му отговри със смях че не е достатъчно такава! Може и още и да не желае да се срещне с истинската "луда" :)) Шок и потрес!
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А може и да е луда....
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да допълня написаното: не е нужно да е манипулатор, може и просто да е ограничен природно- т.ъ.п, глупав човек (и полът няма значение). Луд или манипулатор - изходът и за двата случая е само един - скоростно излизане от връзката!