Според зодията: Как да съблазните една жена?

"Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" вече не върши работа
9 ное 2018 22:40, Иванка Гъркова
8
Според зодията: Как да съблазните една жена?
Pixabay

„Изкуството на съблазняването“. Под това заглавие ще намерите стотици статии в интернет, в които надълго и нашироко се обяснява как да привлечем вниманието на противоположния пол. Докато преди години въпросът „Ти знаеш ли, че имаш страшни очи?“ вършеше работа на мъжете, днес те трябва да измислят нещо по-оригинално, за да свалят една жена. 

Специалисти по общуването изтъкват, че често мъжете грешат в подхода си към жените. Отивайки в някой клуб и търсейки компания за вечерта, те се нахвърлят върху своята „жертва“ с прекалено много изтъркани фрази, които по-скоро отблъскват. Според Андреа Гейнс, която се занимава със секс и уелнес коучинг, представителите на силния пол трябва да наблегнат на невербалната комуникация – усмивки, контакт с очите, докосване, въздишки и други.
 
Ако не сте толкова вещи в съблазняването, ето няколко съвета за това какво ще привлече вниманието на дамите от различните зодии.
 
Овен
 
Жените с тази зодия са много взискателни. Каквото и да правите, то няма да е достатъчно за тях. Те държат мъжете да направят първата стъпка – да ги заговорят, целунат или изведат на вечеря. Бъдете щедри откъм комплименти. Когато разговаряте с тях, покажете общата си култура по някои теми. Те определено се впечатляват от интелигентни мъже.

Телец
 
Те не обичат разговорите с непознати. Не бързайте, а внимателно обмислете как да подходите с тях, за да ги впечатлите. Жените Телци обичат мъжете, които ги ценят и ги обсипват с подаръци – било то съвсем обикновени или по-скъпи. Радват се на малките неща и биха откликнали на покана за разходка сред природата или съзерцаване на звездите от някое романтично място.
 
Близнаци
 
Понякога са доста странни. Трябва да знаете, че те често си променят мнението – един път може да приемат да ги почерпите с питие, а друг – ще ви откажат ядосано. Те не се притесняват от комуникация с непознати и обожават да говорят по различни теми. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
2
 
! Отговори
Зпдия преди 5 години
С празни джобове или без такива можеш да разчиташ само, че онуй ще местиш камъни, за да напълниш нейното портмоненце в днешно време;)
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ти знаеш ли, че имаш празни джобове?" върши ли работа?
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, тая зодия на снимката кой ще тръгне да я съблазнява, бе! Ми, тя е като сестра на туристическата мисирка...пардон, министърка Николинка Ангелкова, бе! :)
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въобще не си губете времето да я впечатлявате.Няма как да подържате този театър цял живот а тя така или иначе ще охладнее когато разбере че това е бил просто някакъв паунски номер.Ако тя ви харесва ще направи стъпка,вие ще направите и после нещата ще се развият от само себе си.Сладки свалки и креватни геройства за някой креватен тек.И на другият ден - гащите,ризата ,чепиците и коя/кой беше ти че не си спомням?
2
5
 
3
 
! Отговори
Зодия преди 5 години
Прочетете поне веднъж Кама Сутра.
1
6
 
2
 
! Отговори
West Side преди 5 години
Ихаа .... !! За овенките е вярно на 100% !!