Кои зодии са манипулаторите в любовта?

Когато сме влюбени, никой от нас не иска да си играят с чувствата ни
17 ное 2018 21:10, Екип на Tialoto.bg
10
Кои зодии са манипулаторите в любовта?
Pixabay

Когато сме влюбени, никой от нас не иска да си играят с чувствата ни. Според астролозите всяка зодия има своите силни и слаби страни. Тези 4 знака, дори и влюбени до уши, могат безпогрешно да започнат да манипулират вашето съзнание. Трябва да бъдете внимателни! 

Близнаци
 
Представителите на тази зодия умело жонглират с думите във всякакъв тип дискусия. Толкова много, че няма да се усетите как ще бъдете изкарани без вина виновни. Те съвършено владеят изкуството да мислят едно, казвайки нещо съвсем друго и всичко да звучи с трето значение. В тяхна защита може да се каже, че това не винаги е резултат от манипулация. Те притежават трескав ум, който не почива дори през нощта. Близнаците са толкова приказливи и емоционални, че могат да загубят нишката на разговора. Но пък притежават способността да извъртят всичко в посоката, която те желаят и да оборят всичките ви аргументи.
 
Това умение им помага много в работата, тяхната най-изявена сфера е областта на комуникациите. Но в една романтична връзка, те трябва да се борят с навика да поразяват противника с красноречие.
 
Лъв
 
Подобно на Близнаците, Лъвовете могат да насочат същността на дадена история в тяхната посока с красноречието си. Когато се чувства несигурен, един Лъв може така да изреве, че опонентите му да „полетят“ в ъглите, зашеметени от аргументи за техните слабости и недостатъци.
 
Но в една връзка, Лъвът трябва да се научи да дава пространство и правото на глас на любимия, да чува неговите потребности и понякога да се отказва. Не е лесно да вземете властта на Лъва, но винаги можете да подсладите думите си с ласкателство. Лъвовете са готови на всичко за своите близки и обичат да бъдат оценени заради тяхната щедрост и доброта.
 
Останалите знаци ще намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
2
 
! Отговори
Стрелец преди 5 години
аз ги намипулирам всички със стрелата низодзад!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Девата сте забравили.
1
6
 
3
 
! Отговори
Достоен за любов преди 5 години
най красивата Личност Бог ни обича,харесва,приема,Твореца,Великият,Вечният Бог,красотата е в очите на Бог,а ние бледнеем пред Неговата нетленна красота,изгаря тленното в нас