Кои зодии са манипулаторите в любовта?

Когато сме влюбени, никой от нас не иска да си играят с чувствата ни
17 ное 2018 21:10, Екип на Tialoto.bg
10
Кои зодии са манипулаторите в любовта?
Pixabay

Когато сме влюбени, никой от нас не иска да си играят с чувствата ни. Според астролозите всяка зодия има своите силни и слаби страни. Тези 4 знака, дори и влюбени до уши, могат безпогрешно да започнат да манипулират вашето съзнание. Трябва да бъдете внимателни! 

Близнаци
 
Представителите на тази зодия умело жонглират с думите във всякакъв тип дискусия. Толкова много, че няма да се усетите как ще бъдете изкарани без вина виновни. Те съвършено владеят изкуството да мислят едно, казвайки нещо съвсем друго и всичко да звучи с трето значение. В тяхна защита може да се каже, че това не винаги е резултат от манипулация. Те притежават трескав ум, който не почива дори през нощта. Близнаците са толкова приказливи и емоционални, че могат да загубят нишката на разговора. Но пък притежават способността да извъртят всичко в посоката, която те желаят и да оборят всичките ви аргументи.
 
Това умение им помага много в работата, тяхната най-изявена сфера е областта на комуникациите. Но в една романтична връзка, те трябва да се борят с навика да поразяват противника с красноречие.
 
Лъв
 
Подобно на Близнаците, Лъвовете могат да насочат същността на дадена история в тяхната посока с красноречието си. Когато се чувства несигурен, един Лъв може така да изреве, че опонентите му да „полетят“ в ъглите, зашеметени от аргументи за техните слабости и недостатъци.
 
Но в една връзка, Лъвът трябва да се научи да дава пространство и правото на глас на любимия, да чува неговите потребности и понякога да се отказва. Не е лесно да вземете властта на Лъва, но винаги можете да подсладите думите си с ласкателство. Лъвовете са готови на всичко за своите близки и обичат да бъдат оценени заради тяхната щедрост и доброта.
 
Останалите знаци ще намерите на Tialoto.bg

10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
2
 
! Отговори
Стрелец преди 4 седмици
аз ги намипулирам всички със стрелата низодзад!
9
5
 
0
 
! Отговори
Всепояждащ огън преди 4 седмици
съгласяваме се с да и амин на обещанията от Божието Слово в Библията
8
4
 
0
 
! Отговори
Изкупителят преди 4 седмици
нуждаем се от съживление всеки ден,Господ може да ни съживи,обнови,даде живот,сила за живот,изкупил ни е от цялото зло
7
3
 
2
 
! Отговори
Бог е Свят преди 4 седмици
променяме се от начина,по който Бог ни гледа,потопени в Неговата любов и красота,святост се чувстваме обичани,красиви,чисти
6
6
 
1
 
! Отговори
Чудесен Баща преди 4 седмици
можем се доверим на Бог Отец,да ни дава Неговата вяра за чудеса,живот,изцеление,Бог изцелява животите ни,изцелява всичко,Неговата любов е над всичко,Бог ни обича
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Девата сте забравили.
4
3
 
2
 
! Отговори
Чудесен преди 4 седмици
не сме роби,деца на Всевишният Бог,достойни за достоен морален живот
3
6
 
3
 
! Отговори
Достоен за любов преди 4 седмици
най красивата Личност Бог ни обича,харесва,приема,Твореца,Великият,Вечният Бог,красотата е в очите на Бог,а ние бледнеем пред Неговата нетленна красота,изгаря тленното в нас
2
3
 
6
 
! Отговори
Бог ни приема обича преди 4 седмици
когато човек е обичан и приет,чувства се обичан и приет,какви дрън дрън
1
9
 
1
 
! Отговори
....... преди 4 седмици
i az ne iskam da si igrae s 4uvstvata mi mujut , kogoto obojavam , kazvam go bez slujebnite mu tulkuvania i bez drygi nameci , obiknoveno govoria pravo v o4ite .

Седмичен хороскоп за 17 - 23 декември
Седмичен хороскоп за 17 - 23 декември

Седмичен хороскоп за 17 - 23 декември

10 алтернативни употреби на зехтина
10 алтернативни употреби на зехтина

10 алтернативни употреби на зехтина