Кои зодии са манипулаторите в любовта?

Когато сме влюбени, никой от нас не иска да си играят с чувствата ни
17 ное 2018 21:10, Екип на Tialoto.bg
10
Кои зодии са манипулаторите в любовта?
Pixabay

Когато сме влюбени, никой от нас не иска да си играят с чувствата ни. Според астролозите всяка зодия има своите силни и слаби страни. Тези 4 знака, дори и влюбени до уши, могат безпогрешно да започнат да манипулират вашето съзнание. Трябва да бъдете внимателни! 

Близнаци
 
Представителите на тази зодия умело жонглират с думите във всякакъв тип дискусия. Толкова много, че няма да се усетите как ще бъдете изкарани без вина виновни. Те съвършено владеят изкуството да мислят едно, казвайки нещо съвсем друго и всичко да звучи с трето значение. В тяхна защита може да се каже, че това не винаги е резултат от манипулация. Те притежават трескав ум, който не почива дори през нощта. Близнаците са толкова приказливи и емоционални, че могат да загубят нишката на разговора. Но пък притежават способността да извъртят всичко в посоката, която те желаят и да оборят всичките ви аргументи.
 
Това умение им помага много в работата, тяхната най-изявена сфера е областта на комуникациите. Но в една романтична връзка, те трябва да се борят с навика да поразяват противника с красноречие.
 
Лъв
 
Подобно на Близнаците, Лъвовете могат да насочат същността на дадена история в тяхната посока с красноречието си. Когато се чувства несигурен, един Лъв може така да изреве, че опонентите му да „полетят“ в ъглите, зашеметени от аргументи за техните слабости и недостатъци.
 
Но в една връзка, Лъвът трябва да се научи да дава пространство и правото на глас на любимия, да чува неговите потребности и понякога да се отказва. Не е лесно да вземете властта на Лъва, но винаги можете да подсладите думите си с ласкателство. Лъвовете са готови на всичко за своите близки и обичат да бъдат оценени заради тяхната щедрост и доброта.
 
Останалите знаци ще намерите на Tialoto.bg

10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
2
 
! Отговори
Стрелец преди 3 месеца
аз ги намипулирам всички със стрелата низодзад!
9
5
 
0
 
! Отговори
Всепояждащ огън преди 3 месеца
съгласяваме се с да и амин на обещанията от Божието Слово в Библията
8
4
 
0
 
! Отговори
Изкупителят преди 3 месеца
нуждаем се от съживление всеки ден,Господ може да ни съживи,обнови,даде живот,сила за живот,изкупил ни е от цялото зло
7
3
 
2
 
! Отговори
Бог е Свят преди 3 месеца
променяме се от начина,по който Бог ни гледа,потопени в Неговата любов и красота,святост се чувстваме обичани,красиви,чисти
6
6
 
1
 
! Отговори
Чудесен Баща преди 3 месеца
можем се доверим на Бог Отец,да ни дава Неговата вяра за чудеса,живот,изцеление,Бог изцелява животите ни,изцелява всичко,Неговата любов е над всичко,Бог ни обича
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Девата сте забравили.
4
3
 
2
 
! Отговори
Чудесен преди 3 месеца
не сме роби,деца на Всевишният Бог,достойни за достоен морален живот
3
6
 
3
 
! Отговори
Достоен за любов преди 3 месеца
най красивата Личност Бог ни обича,харесва,приема,Твореца,Великият,Вечният Бог,красотата е в очите на Бог,а ние бледнеем пред Неговата нетленна красота,изгаря тленното в нас
2
3
 
6
 
! Отговори
Бог ни приема обича преди 3 месеца
когато човек е обичан и приет,чувства се обичан и приет,какви дрън дрън
1
9
 
1
 
! Отговори
....... преди 3 месеца
i az ne iskam da si igrae s 4uvstvata mi mujut , kogoto obojavam , kazvam go bez slujebnite mu tulkuvania i bez drygi nameci , obiknoveno govoria pravo v o4ite .

Символи на късмет от различни части на света
Символи на късмет от различни части на света

Символи на късмет от различни части на света

Честита първа пролет!
Честита първа пролет!

Честита първа пролет!