Как да се измъкнете от зле протичаща среща?

Не флиртувайте, просто говорете добронамерено
18 дек 2018 09:45, Михаела Лазарова
3
Как да се измъкнете от зле протичаща среща?
Снимка: outnow.ch

На всеки му се е случвало поне веднъж (а на някои и много пъти), да е бил на среща, която не протича според очакванията. Да, на снимка той/тя е изглеждал добре, когато сте си писали или говорили, всичко е било нормално, но щом се видите и седнете да поговорите на по чаша кафе или вино, вие вече знаете, че това не е човекът на живота ви. Това е интуитивно усещане, което дори невинаги има точно обяснение, просто го знаете. И какво да правите в този момент?

На среща сте, а знаете, че бъдеще за вас като двойка няма да има. Тогава как да излезете с достойнство от тази не добре преминаваща среща и да се спасите, без да давате празни надежди. Няколко съвета от нас:

Приемете съдбата си

Вече сте усетили по време на срещата, че нещата не се получават, но така или иначе сте там. Приемете ситуацията, изтърпете я и изчакайте благоприлично да мине известно време, преди да си тръгнете. Дори и нищо да не се получи между вас като двойка, срещу вас стои друго човешко същество и все пак може да е полезен контактът с него, без да се стига до интимност.

Не флиртувайте, а говорете добронамерено

Внимавайте със смесените сигнали, ако излъчвате такива. Вие вече сте наясно, че този човек определено не е вашата половинка, но ако прекалите с дружелюбността, може да го заблудите, че флиртувате и това да доведе до нежелано усложняване. Бъдете приятелски настроени, но веднага установете дистанция за интимни и по-лични теми.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изчакайте първо да извади портфейла си, може да се окаже хубав човек.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По български е много лесно. Теглиш му / и една майна и си тръгваш.