2019 г. идва: Какво да очакват Скорпионите?

Идват много добри възможности за нов бизнес
27 дек 2018 19:53, Екип на Tialoto.bg
9
2019 г. идва: Какво да очакват Скорпионите?
Pixabay

Жена Скорпион 

Зимата ще даде на дамите много ярки емоции. Според любовния хороскоп, жените Скорпион ще се радват на много ухажори, а някой от тях дори може да се превърне в житейски партньор. През пролетта страстта ще мине на втори план за сметка на една стабилна, хармонична връзка. Важно е да се търсят компромиси в евентуални кавги и да се вземе предвид мнението на партньора по различни въпроси – тогава нищо няма да наруши идилията.
 
Що се отнася до парите, в началото на лятото са възможни големи разходи. Най-вероятно те ще са свързани с покупката на кола или недвижими имоти, просто жените от тази зодия обичат охолния живот. Астролозите обаче съветват да си правите ясна сметка за желанията и възможностите си и да не поемате големи дългове.
 
Здравето ви се нуждае от внимание повече от всякога. Тези, които са мечтали за дете, е време да си направят необходимите изследвания. Възможно е в средата на есента да трябва да посещавате по-често болницата. През студените месеци ще сте податливи на настинки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
10
 
! Отговори
Forever преди 5 години
Скорпионите са двете крайности,силно чувствителни са ,могат да бъдат отмъстителни и злопаметни,но могат да са и изключително добри приятели,зависи от подхода към тях,имам си приятел скорпион,никога не ме е предавал.
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво хубаво да очакваш във тази пропаднала мошеническа държава.
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпионите ще се сдухат през 2019 г :-))