Фразите, които хората без връзка не искат да чуват

Вижте някои от най-досадните и дразнещи изрази
31 дек 2018 20:00, Михаела Лазарова
22
Фразите, които хората без връзка не искат да чуват
Снимка: Istock

Едни от най-неприятните моменти за хората, които са без връзка, са тези, в които биват подлагани на разпит защо нямат партньор. Много често хората не съобразяват, че могат с въпросите си да обидят другите, дори и да не са имали подобно намерение. Колкото и близки да чувствате вашите приятели, добре е да избегнете някои фрази в общуването си, за да не ги засегнете. Вижте някои от най-досадните и дразнещи изрази, които побъркват хората без партньор.

„Нека те запозная с мой приятел/колега/братовчед“

Това предложение е сред най-обидните фрази, които може да отправите към вашия приятел или познат. Колкото и да сте добронамерени, не забравяйте, че всеки човек има достойнство и то бива накърнено, когато се отнесете така снизходително.

„Сигурно не се опитваш да си намериш приятел/приятелка“

Подобно обвинително заключение е наистина обидно, независимо дали го казвате на най-близкия си приятел или на някой познат. Обвинението, че приятелят ви не полага достатъчно усилия, за да си намери партньор, с право ще засегне чувствата му.

„Как може да нямаш гадже? Толкова си готин/готина!“

Сериозно ли? Само готините ли са щастливи в любовта? Това изумление във въпроса ви също действа обезкуражаващо и дори обидно на човека, на когото го казвате. Независимо от външния вид или пък характера, понякога любовните връзки просто не се получават и да съдите по тях за личния живот на вашите приятели е грешно и с право могат да ви се разсърдят.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
жените не обичат *** мъже. а и мъжа си трябва да е любовник и възпитан преди всичко. имате опеваден проблем явно в комуникацията. ако чакате да ви потърсят и да ви се случи нещо прекрасно ще си останете с чакането. жените не са толкова будали. просто се откажете и си намерете "прекрасната" не с котки с големите претенции. ако това ще ви успокои. докато се надявате жени ще вдяват в брак и връзка. проблема очевидно е у вас.
16
1
 
1
 
! Отговори
До Saki преди 5 години
Ти Спарта не я давай много за пример че там има и не толкова "мъжествени" традиции.
15
1
 
4
 
! Отговори
независим преди 5 години
"мъжете не стават за това жените ги игнорират. има изключения но са малки" И от други "перфектни" жени съм го чувал това, най-вече от една "независима жена" съседка на 90 дето живее сама с едни котки сега.
14
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мъжете не стават за това жените ги игнорират. има изключения но са малки.
13
9
 
1
 
! Отговори
Saki преди 5 години
Едно време в древна Спарта,ако спартански войн не може да си намери жена,да ги обличали в женски дрехи и са го разхождали по площада,за да му се присмиват, след което му намирали жена.
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече- развя, знамето....Свобода, или- смърт ...Арабския, парцел. Ще- ти, острйже- главата, и, сложи- каска,.. Тази- банка,.. БНБ....По- добре, сй- стой, във- Океания,.. Далече, от- терорйзма,...На, евреите .....
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мишето е готина пуска некви палави статии,друг път дълбокомислени.Не разбирам що я хейтите.Имаше няколко статии в които насърчаваше мадамите да бъдат по-дашни и разкрепостени в леглото да се раздават повече. Само така. Всички искат такава жена в леглото. Минко и той горкият изригва вербално колко и как ги може и оправя поне на приказки.Кой го знае къф зловещ чикибоец е в реалният живот.
10
4
 
8
 
! Отговори
до авторката преди 5 години
Мише, без лоши чувства, но даваш ли си сметката колко елементарни и инфантилни са всичките ти "статии"? Вярваш ли си, че твориш нещо "смислено"? Или прости няма значение с какви глупости ще си заработвате хонорарите?
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен Според мен всеки може да си "хване гадже". Ако държи да си хване гаде с "хубав" външен вид би трябвало и той/тя да се погрижи да има подобен, лицевите характеристики определящи колко "хубав" е даден индивид подлежат на корекция в днешно време. Друг момент е, че когато някой държи толкова много на външен вид в повечето случай пропуска други важни характеристики.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Звучи съсипващо да кажеш на някой,че е грозен инвалид и затва не може да си хване гадже.Самоиронизирам се.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен (3) Може да си прекалено грозен/а за някой конкретно, но за връзка няма такова нещо според мен.
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Животното666 Аз съм, да. Айде на бас, че ще мога да ти хвана комплексите само по снимка :D ?
5
1
 
2
 
! Отговори
Животното666 преди 5 години
Номер 5 ти сигурно си оня велик софиянец дето пак обясняваше нещо за "неграмотници" доста напрежение имаш около тая идея а? сигурно си грамотен ти самия. това ли искаш да кажеш... айде на бас че нямаш добра преценка за компетентността на хората по принцип.
4
9
 
9
 
! Отговори
Досадно преди 5 години
Единственото, което показва това е колко объркани са много от жените в днешно време. И това НЕ се дължи на "ми няма свестни мъже". Допълнително се поущрявате една към друга с подобни "обяснения" и не виждате, че проблема си е при вас и докато не решите вътрешните си проблеми няма как да намерите "любовта".
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
прекалено си грозен/грозна за връзка а и сигурно имаш някакви проблеми в леглото.
2
1
 
8
 
! Отговори
0 преди 5 години
Ем не е задължително да се казва нещо. Не се дръжте неестествено и не пускайте хамерикански псевдо успокоения. едно време хората колкот емоционална интелигенция имаха в БГ.. ся в коша щот фейсбук
1
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След такъв въпрос естественият въпрос/отговор е:Ако е от срещуположният пол-искаш ли да те наева?/Ако е от същият пол-Искаш ли да наева жена ти/мъжа ти?