Деметра, Гея, Нeмезида ... Коя богиня сте според зодията?

2019 година ще бъде управлявана от планетата Меркурий
5 яну 2019 17:00, Екип на Tialoto.bg
36
Деметра, Гея, Нeмезида ... Коя богиня сте според зодията?
Pixabay

Астрологичната 2019 година ще бъде управлявана от планетата Меркурий. В древната митология Меркурий се счита за крилатият пратеник на боговете, а в древногръцката се казва Хермес. Той бил най-хитрият, млад, красив и бърз. Ходейки между Олимп и света на хората, той им предавал волята на боговете в различни периоди от живота им, особено когато има големи промени в него. 

Това означава, че през тази година в отношенията ни с противоположния пол ще се опитаме да стигнем до дъното на истината. Меркурий също е млад герой-любовник, който угажда на боговете, но в същото време е на страната на хората. Така че опитайте да не преигравате в двойни игри през 2019 година.
 
Помнете, че най-важното в годината на Меркурий е разумът. Ако го изключите, последствията могат да изиграят лоша шега. А Меркурий обича да се надсмива на глупавите хора.
 
12-те знака на зодиака си имат по една богиня от Древна Гърция. Но е важно да се знае, че във всяка жена се съчетават по няколко богини. Познаването на техните типажи ще помогне на всяка да разбере по-добре себе си и своите взаимоотношения с мъжете през новата година.

Овен
 
Артемида е целенасочена и винаги знае какво иска. И взима своето дори чрез войни. Основното за нея е постоянното усещане за пълна свобода. Артемида не толерира границите и заради свободата си пътува много, спортува, за да реализира вроденото чувство за съперничество.
 
Спори, защото не харесва компромиси и винаги защитава мнението си. В отношенията си с мъжете, Артемида оставя всичките си качества непроменени – тя не допуска прекомерна слабост, Тя не търси брак, а в някои случаи дори го избягва. Привличат я новите приятелства. Мъжът за нея е приятел и съюзник. Те, по правило, имат общи интереси и възгледи за живота, понякога и целите им съвпадат. Интересува се от интелектуално развити мъже, творчески личности и най-вече с многостранни таланти.
 
Известна Артемида – Сара Джесика Паркър.

Телец
 
Афродита е богинята на любовта и красотата. Преследването на емоции не оставя място за дълбоки чувства. Освен това много жени я виждат като съперник и влизат в конфликт. Афродита искрено не ги разбира, защото за нея това не е причина. Тя не се изявява като собственичка на някого, чувството за съперничество ѝ е далечно. Мъжете са силно привлечени от сексуалността на Афродита, но отношенията често са повърхностни. Афродита може да има много връзки и да не ги смята за изневяра. Красота, успех, статус в обществото – това е бонус, а не причина за отношения. Афродита е жена-празник, но се запитайте – бихте ли искали да прекарате живота си с такава като нея?
 
Известна Афродита – Одри Хепбърн.

Близнаци
 
Хеба е богинята на младостта. На Олимп, по време на пировете на боговете, Хеба изпълнявала ролята на виночерпка – наливала амброзия и нектар. Когато Херкулес придобива безсмъртие тя му е дадена за жена. Хеба не иска да носи отговорност за живота си и се стреми да намери някой (обикновено мъж), който да се грижи за нея. В допълнение често просто не знае какво иска и върви след тълпата, без да мисли дали тя се нуждае или не.
 
За да завършите щастието през новата година, трябва да се научите да приемате всички промени в себе си и да се научите да надхвърляте собствената си реалност, да се научите да разбирате чувствата си и чувствата на другите и да поемате отговорност за тях.
 
Известна Хеба – Мерилин Монро.

Рак
 
Деметра е богинята на плодородието. Основната ѝ цел е да се грижи за хората. Изграждайки взаимоотношения с хората, тя се стреми да подкрепя всички. Деметра не се стреми към статут в обществото или независимост, най-важното за нея е създаването на сплотено семейство и близки емоционални отношения. Деметра не избира мъже и рядко се влюбва, третира ги като момчета, които се нуждаят от нейната помощ. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Най-много са богинята Гея.
26
0
 
3
 
! Отговори
Стрелец преди 5 години
Хестия .... *** що ми се падат само ку$%и на мене вееее
25
0
 
1
 
! Отговори
торанага сама преди 5 години
Освен триединен Бог,другото е измислици на румели и византи,поради това че са сбърканяци,психопати,и уродливци грубовати серсеми,*** и невежи
24
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Геят и Деметра ясно кои са, ама кой е Немазима?
23
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деметра не е богиня на плодородието. Била е отначало богиня на земеделието, но след поредица лични трагедии изоставила земята, даже започнала и там яростно да си отмъщава: трошила земеделските инструменти, погубвала добитъка, носела болести, суша и ли порои...
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отново пишете свободни съчинения.Съответствията с гръцките богове са следните: Овен - Атина, Телец - Афродита, Близнаци - Аполон, Рак - Хермес, Лъв - Зевс, Дева - Деметра, Везни - Хефест, Скорпион - Арес, Стрелец - Артемида, Козирог - Хестия, Водолей - Хера, Риби - Посейдон.С изключение на Хестия всички имена са популярни. Хестия е покровителка на неугасващия огън, обединяващ символ на цялото човешко общество, целомъдрена и безбрачна, в пълен покой, символизира ненарушимия космически ред.
21
1
 
3
 
! Отговори
Odd преди 5 години
Таз девойка на снимката не я знам коя е, ама наистина е богиня. Кажи, пиле, чия вЕра си, да те следвам и в огън и в студ! Оххх, това е магия, даааа!
20
1
 
6
 
! Отговори
Lord Rayden преди 5 години
Как може да продадете енергото на Гинка, анатема ... т.е. гръм да ви удари.
19
0
 
8
 
! Отговори
пак... преди 5 години
Глупости на търкалета.
18
1
 
8
 
! Отговори
Куки монстър преди 5 години
Голямо шоу ставало тука. Един от любимите ми моменти- представители на различни религии да се хванат за гушите за това чие безумие е по-правилно. Колкото и да се джавкате, няма истина в религиите, те си остават безумие. Стига сте спирали човешкия прогрес размахвайки книжки с неизвестни автори. Който иска да си има въображаеми приятели в зряла възраст си е негова работа, но душевните ви разстройства не трябва да са обществен проблем.
17
2
 
6
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Знаете ли кое богинята Бастет!???Добър вечер селяни прости!!!Това е богинята на простотията и глупостта!!!Людмила Живкова я светнаха, защото МИ и англичаните видяха, че и са слаби ангелите , и направиха активно мероприятие, така да се каже на шпионски език влезнаха подкожно в казионните служби на КГБ и ГРУ!!!Агент Даниъл Беринджорф!ЦРУ!!!
16
1
 
5
 
! Отговори
Agn. преди 5 години
Религиозните въшливци освен да ръсят заплахи на основани древни митове друго под ръка нямат. Е, имали са клади, а някои все още зареждат експлозиви, но като съдържание са едно и също- зомбита с изгладени гънки. Християни, ***, някакви езичници се появиха, все тая. Мястото на религията е на бунището на историята.
15
0
 
6
 
! Отговори
Санитарят преди 5 години
До ФутурологНапредваш, вече сам си отговаряш на небивалиците. И да не забравиш в 7 часа да си пиеш хаповете, че иначе санаториумът те чака.
14
4
 
2
 
! Отговори
Вярващ преди 5 години
До Вакх. Аз показвам това, което Бог мисли за тези практики. Те носят проклятие до 4-то поколение върху всеки, който ги практикува. Най-добре е човек да изповяда греховете си пред Бог и да поиска прошка.
13
0
 
5
 
! Отговори
Вакх преди 5 години
До Вярващ, алтавияГлавчо, във Второзаконие има десетки заповеди за убиване на всеки, който не се води по предписанията на дивите козари, дето са го писали тоя Стар завет. Това, разбира се допада на фанатизирани социопати като ристиените и алахианците. Първите ако можеха и сега щяха да ни избиват с камъни и горят, ама е вече късно, та някои от тях са обърнали палачинката и го играят смирени. А ***- те са си същите от 1000 години.
12
0
 
4
 
! Отговори
Евгени Минчев преди 5 години
Според статията аз съм богинята Гея, ау, че кеф!
11
0
 
6
 
! Отговори
Мед. помощ преди 5 години
Дежурният исусиянец пак са го изтървали от клиниката. Там му е мястото сред други, дето им говорят разни гласове, нормални хора на попските бръщолевеници не се връзват.
10
1
 
4
 
! Отговори
КЛОЗЕТНА ТРЪБА преди 5 години
аз съм зодия моноблок
9
0
 
7
 
! Отговори
МашИниста преди 5 години
До 11Бегай бе, клонче Давидово!!
8
2
 
3
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
А Луна е влюбена в Бойко. Тва що не го пишете бе, или Баце пасти да яде