Безсилни пред чара: Как грешат мъжете, когато ви харесват

Според зодията
24 фев 2019 18:01, Илияна Николова
4
Безсилни пред чара: Как грешат мъжете, когато ви харесват
Снимка: istock

Жените и мъжете обикновено имат различно поведение, когато харесват някого. Нежните половинки може би са по-срамежливи в началото, докато господата могат да изглеждат глуповато, мислейки че така печелят женското внимание. Запознанството, първите срещи, опознаването са сложно нещо. Кои са най-честите грешки, които мъжете допускат в желанието си да се харесат? Вижте как действат според зодиакалния си знак.

 
Овен
 
Овенът прави твърде много планове, които му пречат да се фокусира върху настоящия момент на вашата среща. На нея ще се запитате дали имате някакво бъдеще заедно. Няма как да получите отговор на този въпрос, освен ако не ви покани на втора среща.
 
Телец
 
Телецът ревнува от бившия ви, а още не сте излезли на среща. Може да е малко притеснително той да действа ревниво, ако не сте прекарали много време заедно.
 
Близнаци
 
Близнаците няма да спрат да говорят за себе си. Може да искате да говорите за разнообразни неща, но той има да ви разкрива за миналите си взаимоотношения, таланти, работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за 2Обяснението е лесно впрочем в твоя случай. Ти знаеш, че ако кажеш на жената срещу теб нещо необмислено и тя се разочарова и ще я загубиш, а на другите каквото да им казваш, няма какво да губиш, освен повече да не се виждате. Но нали с тях пък в крайна сметка не искаш да си прекараш живота...и затова си отпуснат към тях.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм Козирог. Напълно вярно ме описват. Скован по-скоро, не притеснителен...когато харесвам някоя жена и се изправя срещу нея да си говорим на 4 очи. Станах на 38 години и все го има това у мен. Трябват ми поне 2 водки че да се отпусна и да й заговоря на живо, както й говоря по фейса примерно. Иначе от човек не се притеснявам..ако ще да е който си иска насреща. Необяснимо, нали?
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зрителният контакт с очите е най-красноречив.