За необвързаните! Как да преживеете сезона на сватбите?

За да се справите е необходимо да следвате някои малки правила
22 мар 2019 19:30, Михаела Лазарова
13
За необвързаните! Как да преживеете сезона на сватбите?
Снимка: Istock

Пролетта и лятото са най-подходящото време за сключване на брак. Много двойки избират своята най-важна дата в съвместния си живот именно в този слънчев период от годината, защото хубавото време и приятните температури допринасят за доброто настроение, важно за този празник на любовта.

С настъпването на сезона на сватбите вероятно ще получите покани от свои приятели, но ако сте необвързани може да изпитате известно безпокойство. За по-чувствителните дами да се появят без кавалер или партньор на такова събитие понякога е психологическо изпитание, което може да потисне доброто настроение и самочувствието.

За да се справите е необходимо да следвате някои малки правила, които ще ви помогнат да се насладите на своето гостуване.

Първо, не се паникьосвайте

Ако получите покана за сватба, не се стресирайте от мисълта, че няма с кого да отидете. Това не е причина да не отидете. Помислете коя от приятелките си можете да вземете със себе си, ако все пак не можете да си представите как отивате сама на такова събитие. И също така си помислете колко възможности за запознанства ще имате, ако решите да отидете сама с гордо вдигната глава. Предварителната нагласа има голямо значение за самочувствието.

Изглеждайте уверени

Дори вътрешно да изпитвате известна несигурност в себе си, не го показвайте. Не забравяйте, че хората не знаят какво се случва в душата ви и ще доловят единствено вибрациите, които вие самите изпращате.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Prati Mi nomera zaice i sme na svadbata ste tancuvsme mnogo
5
4
 
4
 
! Отговори
сикидим преди 5 години
До първите два коментара: Теглете си патроня.
4
4
 
2
 
! Отговори
Милен Илиев Минков преди 5 години
Госпожо- Михаела Лазарова,....Бих- се- оженил,....Само- за, здрава- жена,...И, няма- да- го- сторя, ако- е- болно,...Детето......
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мен пък ми е кеф да ходя на сватби и за това въобще не ми е необходимо да влача някого с мен. Не знам защо пробвате да ни създавате комплекси на нас несемейните хора.
2
1
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Да, над 40 години съм и няма да си купя костюм. Други въпроси...или желания, имате ли
1
2
 
18
 
! Отговори
ахгфдс преди 5 години
Ай стига е... Нямам приятели, не ме канят на сватби, не съм семеен, нямам деца, нямам работа, просто живея без надежда. Над 40 години съм и съм безсилен да променя нещо. Дори и да ме покани някой, няма да отида на сватба и няма да си купя костюм.