Женските навици, които отблъскват мъжете

Или кога жените действат антисекси на силния пол
21 юни 2019 22:25, Илияна Николова
46
Женските навици, които отблъскват мъжете
Снимка: istock

В любовта всеки търси своя идеал или поне партньор, който да се доближи до него. Имаме изисквания за външността, за личността, за това какво очакваме в една връзка. Но замисляме ли се какво сме готови да предложим? Споделяме с вас няколко неща, които действат дразнещо, дори отблъскващо на мъжете. Освен силният и натрапчив парфюм, вижте какво не бива да правите, ако се стремите към сериозни взаимоотношения.

Пропускате да се епилирате, занижена лична хигиена
 
Особено в началото на връзката, никой мъж не би искал да има до себе си партньорка, която не обръща внимание на редовното обезкосмяване, особено ако той полага грижи в тази посока. За много мъже това подсказва за занижена лична хигиена. Ако очаквате от него да бъде гладък и поддържан, особено на интимните места, не забравяйте и вие да се поддържате. Същото важи за чистата коса, приятния аромат на тялото ви.
 
Твърде много грим
 
Представителите на силния пол предпочитат да се срещат с жени, които изглеждат по-естествено, а гримът подчертава само техните красиви черти. Многото грим, понякога действа измамно и дори може да направи външността различна.
 
Постоянно мрънкате
 
Ролята на жертвата, която постоянно мрънка и се оплаква от живота, рано или късно се оказва безинтересна за мъжа. Въпреки че мъжете обичат да са водещи, да са спасители, герои, те биха искали половинката им да е силна личност. Това не означава, че не бива да споделяте страховете си, да искате помощ, но постоянно мрънкане дори за незначителни неща, докато не предприемате действия, които да подобрят ситуацията, действа натоварващо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
14
 
! Отговори
опознай себе си преди 4 години
Когато човек е раздразнителен,околните не са виновни. 37793
9
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да е негативна или мълчалива. Обичам разговорливи и позитивни, ведри.
8
9
 
25
 
! Отговори
Repellent преди 4 години
Когато се правят, че не знаят къде е кухнята и прахосмукачката.
7
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъж, жена - без значение, най-много дразнят про.стотията, липсата на култура и възпитание, нахалството, грубостта, лошата хигиена, липсата на реална преценка на себе си и обстоятелствата.
6
7
 
14
 
! Отговори
Ангел преди 4 години
Най ме дразни сколоността им да приемат желаното за реалност.Това логика,обективни факти,критичен поглед са снеговалеж на слънцето пред емициите и аз искам.Което не им влиза в схемата се игнорира,което трябва се доизфантазира и се напасва реалност =на мечтата в момента.Която след нула време вече е друга.
5
1
 
1
 
! Отговори
От 14 преди 4 години
Постингът ми е отговор на 9.
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЦИНИКНали твоята беше помакиня? Тях религията не ги ли задължава да се епилират?Или сред епилираните немкини, обилно окосмената жена минава за екстра качество?
3
6
 
17
 
! Отговори
Мъж преди 4 години
Нищо не ме дразни,аз я обичам!
2
12
 
25
 
! Отговори
И друго преди 4 години
Навикът да започва всяко изречение с думите: "Мама каза ...", "Мама прави това така ...", Мама не разрешава ...", "Мама иска ..." и т.н, и т.н.Така, както жената се дразни, когато установи, че приятелят/съпругът й е мамин глезльо, така и мъжът не понася тъщата да е командир, прокурор, съдия, ментор и пътеводна светлина в живота му.
1
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен в жените ме дразни това, че искат почти всичко да става от днес за утре без да взимат впредвит много фактори. Също така липсата им на ориентация. Въпреки това като цяло си ги обичам жените.