Той иска почивка от връзката ви? Ето какво да направите

Започнете да мислите за партньора си позитивно и неосъдително
22 юни 2019 18:10, Михаела Лазарова
15
Той иска почивка от връзката ви? Ето какво да направите
Снимка: Istock

„Имам нужда от време“ или „имам нужда да остана сам за известно време“. Много жени са чували тези думи от половинките си и то в моменти, в които връзките им са вървели чудесно, без проблеми и пререкания. Изведнъж обаче се появява дистанцираност и желание за отдръпване от партньора. Какво да правите?

Преди всичко поемете дълбоко дъх и не се отчайвайте. Не е задължително тази реакция да означава край на връзката, особено ако отношенията ви вървят добре до този момент. Нормално е да се чувствате объркани, отхвърлени и най-вече паникьосани, но се опитайте да се съсредоточите и да съберете мислите си, за да реагирате правилно.

Някои хора имат нужда да се отдръпнат и да помислят върху чувствата си, да подредят мислите си, ако попаднат в момент на съмнение, което не е задължително да е към връзката или към вас, а към тях самите.

Затова не бързайте да се отчайвате, а дайте нужното време на партньора си.

Кои са най-честите причини мъжете да се отдръпват от половинките си?

  • Може да съществува аспект от връзката ви, който да го кара да изпитва съмнение дали иска да остане с вас и да продължи.
  • Може да съществува аспект и от личността ви, който да го кара да поиска „почивка“ вместо директно да ви каже „довиждане“.

И в двата случая има шанс връзката ви да продължи и дори да стане още по-силна от преди. Ако искате това да се случи, не го притискайте, не правете истерии и не го карайте бързо да забрави защо се е влюбил във вас.

Овладейте чувствата си

В такъв момент на всяка жена би ѝ се приискало да се отдръпне, да се разплаче, да се развика в безсилието си, да започне да задава стотици въпроси и да обвинява половинката си в предателство. Това е напълно нормално, но тази реакция има обратния ефект върху мъжа.

Вместо това е наистина важно да си поемете дъх и да приемете неговото решение с разбиране. Ако се опитате да поговорите нормално за решението му без да го умолявате, без да го обърквате с паническо поведение и без да принизявате себе си в ситуацията, има голяма вероятност нещата да се подобрят.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С жени и терористи не се преговаря.
10
1
 
2
 
! Отговори
До ....... преди 4 години
Не е добре с теб тоя човек! Ти си ***! Без тълкувания!
9
0
 
1
 
! Отговори
бай Стамат преди 4 години
Я па ра, я па ра Кофти номер ми върза, тенекия ми скрои, майката ми разката.
8
3
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 4 години
Това само жена може да го каже. Мъж никога няма да каже подобна глупост. Ако наистина обичаш някой не ти трябва "почивка". Почивка от кого, от какво?
7
0
 
1
 
! Отговори
Той/Тя преди 4 години
Пускай я /го да си ходи . Ако те обича , ще се върне. .....Но, тогава пък ти ще разбереш, че никой друг не я/го иска .
6
2
 
8
 
! Отговори
Мъж! преди 4 години
Ами ще иска, след като много хора БЪРКАТ ФИЗИЧЕСКОТО ПРИВЛИЧАНЕ С ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ! Ако наистина ОБИЧАШ ЕДНА ЖЕНА ИЛИ МЪЖ НЕ ТИ ТРЯБВА ПОЧИВКА! Напротив! Искаш да прекараш ВСИЧКИ МИГОВЕ ДО КРАЯ НА ЖИВОТА СИ С НЕЯ ИЛИ НЕГО! Всичко останало е както един нидерландски режисьор се беше сетил да нарече навремето един от шедьоврите си ПРОСТО ПЪРВИЧЕН, ЖИВОТИНСКИ ИНСТИНКТ останал на хората от времето когато са били май-муни, магарета или Бог знае какви други животни!
5
6
 
25
 
! Отговори
фори преди 4 години
Да не си почива , а направо да се откаже от нашите сбъркани феминистки,защото вече не се понасят.
4
13
 
18
 
! Отговори
съвет от жена преди 4 години
искал почивка ? - пускате го да си почива. до като чакате, почивайте си до някой друг, може да се окаже, че ви е по-добре, и че е вашият човек. защо да го чакате да си начеше крастата ? тръгнал ли е на почивка, ще повтори след година...и пак...и пак...
3
4
 
18
 
! Отговори
Чехлю Послушков преди 4 години
Най обичам да чета такива статии дето ми обясняват с подробности какво да правя, кога да го правя и най-важното защо трябва да правя точно така . Предполагам такива статии са и любимо четиво за всякакви безлични твари с *** мозъци и стадно мислене . Тия с мозък, индивидуалност и собствено мнение хич да не започват дори да го четат .
2
18
 
18
 
! Отговори
една жена преди 4 години
Жени, не вярвайте на подобни приказки, единствено искат да ви набиват в главата да си траете, тъй като векове е било така, жените действително са били стълбът на семейството, понеже са си затваряли очите, то и са нямали избор, понеже ги чака глад и порицание, но това време отмина, бъдете по-смели и не се примирявайте как да е!
1
13
 
23
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Хайде стига глупости и унижения, по-добре и за нея нова връзка, тъй като благоверният и вече със сигурност има такава.....