Знаци, че партньорът ви иска сериозна връзка

По какво си личат истинските му намерения
25 юли 2019 08:11, Илияна Николова
6
Знаци, че партньорът ви иска сериозна връзка
Снимка: istock
Влюбим ли се, винаги ни измъчва една мисъл – дали ще създадем връзка с въпросния мъж и колко време ще продължи тя. Нерядко сами се поставяме в заблуда и губим време с някого, който няма да отговори както бихме искали на чувствата ни. Но има 10 знака, показващи, че човекът, към когото изпитвате силни чувства би създал сериозна връзка с вас. Ето кои са.
 
1. Прозрачност
 
Искрената любов трябва да вдъхва честност между партньорите. Ако човекът до вас изпитва искрени чувства, той ще бъде откровен в общуването с вас. Обърнете внимание на този първи признак.
 
2. Интерес към личността ви
 
Когато един мъж има желание да създаде дългосрочни взаимоотношения с вас, ще иска да знае повече за вас като жена, личност. Няма да се отегчи да води разговори с вас, които да му помогнат да разбере повече от това, което го интересува.
 
3. Откритост на намеренията
 
Още един знак, който подсказва, че той има сериозни намерения към вас е откритостта на намеренията му. Ако той ви иска до себе си, никога няма да ви постави в състояние на несигурност, а ще говори за плановете си, в които вие присъствате като негова партньорка.

4. Спазва обещанията си
 
Всяка жена иска да има до себе си мъж, който да спазва думата си, но за жалост не всеки партньор може да ни даде желаното. Но има и такива мъже, които уважават чувствата на партньорката си и спазват дадените обещания, а в случай, че нещо ги възпрепятства ще споделят, но не биха дали празни надежди.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Кимнал е одобрително, но в такъв момент това одобрение говори за съвсем друг вид сериозни намерения. Едва ли през ума му е минала мисълта за брак :)
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иска сериозна връзка докато сте млада, хубава и родителите ви гледат децата и дават пари. След това иска друга млада и хубава...
3
1
 
2
 
! Отговори
АМИ ЗА МЪЖЕТЕ . . ? преди 4 години
КОГА ТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ СЪВЕТИ ???
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ви е видял без дрехи е кимнал одобрително.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1. Пита дали имате самостоятелно жилище.2. Живо се интересува от социалния статус на баща ви.3. Подпитва дали вашите родители са ви открили банков влог и какви суми внасят там периодично.4. Когато е научил каква е заплатата ви и какъв автомобил имате, е направил доволна физиономия.