5 причини той да изневерява, но да не напуска семейството си

Няма смелост да създаде семейство с друга
21 яну 2020 23:00, Михаела Лазарова
37
5 причини той да изневерява, но да не напуска семейството си
Снимка: istock

Те изглеждат като двойка, която няма кой знае какви проблеми, но оказва се той ѝ изневерява. Позната история, нали? Всеки е чувал поне една такава. Такива истории завършват по два начина – има раздяла/развод или мъжът не напуска семейството. Защо той изневерява, но не разваля семейството си?

Домът все още е най-доброто място за него, на което иска да бъде

Партньорката му се грижи добре за него, сигурен е в нейната лоялност... Винаги има сготвено, дрехите му са поддържани, когато се прибере у дома, атмосферата му допада. Любовната му афера си е просто забавление, а не причина да направи кардинални промени в живота си. Дори и да няма любов между него и съпругата му, ако налице има приятелство и уважение, той ще избере да остане в „зоната на комфорт“.

Просто се нуждае от „почивка“

Някои от мъжете, които изневеряват на половинките си, всъщност имат добри взаимоотношения с тях. Семейната среда е благоприятна, двете страни си имат своите задължения. Но изневеряващият мъж не търси начин да напусне тази връзка, а просто се нуждае от кратка „почивка“ от нея.

Търси себе си, но неуспешно

Има истории за мъже, които изневеряват на партньорката си, които се повтарят. Защо го правят, ако има разбирателство с нея, ако не иска да напуска семейството? Някои от тях са недоволни от самите себе си. Не се чувстват пълноценни като мъже и изневярата по някакъв начин повдига самочувствието им. Има и такива, които при създала се проблемна ситуация, намират „спасение“ в изневярата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: любовизневяравръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
14
 
19
 
! Отговори
Danny преди 4 години
Мъжът и жената се съвокупляват от милиони години. Като преди само 2 хил, мъжът е жената са били полигамни - имали са много и различни партньори и партньорки. Моногамията идва едва преди тези 2 хил години с религиите. Но природата си иска своето. А то е ясно - на всеки нормален му се приисква разнообразие, рано или късно. А бракът в днешно време не гарантира нищо, освен антиприродно, взаимно издевателство. Събирайте се, множете се, но не си слагайте сами главите в торбата.
9
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди време имах един колега, който по командировките все гонеше да души разни "вълци". Питаме го:- Абе при такава хубава жена като твоята, кво толкоз се напъваш.- Вие печен фазан обичате ли?- Да, разбира се.- А всеки ден ?
8
13
 
54
 
! Отговори
до Сушата преди 4 години
А защо ли ги почва главоболието? Може би защото мъжете след като сключат брак спират да помагат в къщната работа? Също така не помагат в отглеждането на бебето. Ами много ясно, че жената ще я боли главата след като цял ден е бачкала, после е готвила, прала, чистила и се е грижила за децата докато Бея седи пред телевизора, зяпа шампионска лига, лочи ракия и пърди.
7
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце, кой ги измисля тези тъпотии, кажете честно? Скоро не бях чел нещо толкова тъпо!
6
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъж - зодия близнаци - женкар.
5
25
 
20
 
! Отговори
Сушата преди 4 години
Като се омъжат жените почват да ги болят главата и корема постоянно, а това е проблем. Защото това са ежедневните причини да държат мъжа на сухо. А той си мислел, че като се ожени ще има постоянен с.ек.с. Сушата го кара да ходи по други. Че кой здрав мъж може повече от 3 до 5 дена да е на сухо? А жените като ги почне главоболието поне по година ги държи и само по почивките им минава.
4
10
 
27
 
! Отговори
За жената кръшкачка преди 4 години
Само най-наивните и глупави момичета отиват на купон с един, а си тръгват с друг, без техните приятели да са им дали повод за това.Жените са по-потайни.Може да не е влюбена в приятеля или съпруга си, може да не го уважава, може дори да е най-безскрупулна използвачка, но ако му кръшка, прави това тайно.Чак след като намери някой, който е по-добра партия от нейна гледна точка и след като се увери, че той желае да се събере с нея, тогава къса с дотогавашното си гадже или се развежда, ако е омъжена
3
8
 
17
 
! Отговори
За мъжа тип Ганьо преди 4 години
Той си е такъв и преди да се ожени. Отива на купон с гадже, но там започва да флиртува с всяка, която няма нищо против това.Прави го демонстративно, без да му пука, че така обижда и излага приятелката си.На всеослушание иска телефонния номер на друго момиче, което показва, че няма нищо против да бъде ухажвано от него.Ако гаджето му се обиди силно и си тръгне, той не си прави труда да я изпрати. Понякога дори самият той си тръгва с някоя, с която току що се е запознал, без да му пука за неговата
2
32
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямал смелост мъжа да създаде семейство с друга... беги мани... а защо му е да създава въобще, като може да си ходи наляво-надясно?При мен е така: аз си ходя. Сменям си ги често. Жена ми съм й казал като не й оттърва да се развеждаме. Ама седи - то пари, то деца, то жилище. И си се прибирам. Не толкова заради нея, ами заради децата. Нейната версия е, че ме чакала да се "находя". А мен си ми харесва разнообразието. Ко ме питаш - никога пак няма да се оженя. Сам си бях супер. И сега не ми е зле.
1
16
 
23
 
! Отговори
Друго виждане преди 4 години
Причините за прелюбодеяние може да са много. Но това не е изневяра, защото не става въпрос за чувства спрямо любовницата, а само за похотливост. Който е умен, ще направи това дискретно, няма да нарани брачната си половинка и да я постави в неудобно положение да й съчувстват или да й се подиграват. Това важи и за мъжете, и за жените, които кръшкат.Има и друг тип - *** счита, че така се доказва. Не му пука, че жена му страда, нито че ще изложи любовницата. Той държи да се знае, че е прелюбодеец