5 знака, че той има интерес към вас

Обича когато ви кара да се усмихвате и да се смеете
29 фев 2020 03:00, Михаела Лазарова
12
5 знака, че той има интерес към вас
Снимка: istock

Харесва ли ме, обича ли ме, иска ли наистина да има връзка с мен? Може би всяка жена е била във взаимоотношения с мъж, в които той се държи в даден момент хладно, в друг е обичащ. Мъж, който проявява ревност, говори за общи планове, като пътувания например. Партньор, с когото излизат на вечери, кино, но в някаква степен е дистанциран от това да задълбочи връзката. Тогава сме готови да се откажем от тази игра, а може би не трябва. Вижте защо.

Избягва слагането на етикети

От няколко месеца сте заедно, взаимоотношенията ви се развиват приятно, всички признаци показват, че имате връзка, но той не ви представя като новата му приятелка. Страхът от това да ви сложи етикет може да произхожда от последната му връзка. Кога е била тя и как той е излязъл от нея? Дали е бил силно наранен?Ако нещата помежду ви вървят както ви се иска, той ви показва, че няма друга жена в живота му, не се притеснявайте на този етап за етикета "новата ми приятелка". Дайте му малко време.

Обича, когато ви кара да се усмихвате и да се смеете

Времето, което сте заедно е приятно, защото той се грижи то да бъде такова, да сте усмихната. Когато за един мъж е важно жената до него да излъчва щастие, това със сигурност е показател, че той изпитва силни емоции. Да ви разсмива е неговият начин да покаже чувствата си към вас. Не бързайте да насилвате ситуацията. С времето ще направи крачка напред, за да задълбочи взаимоотношенията ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз интерес имам, но както ми каза една- бил съм финансово безинтересен и не съм отговарял на вижданията й за мъжа до нея.- с две думи - пълен цър-вул
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох това от Михаела ли е пак, бас хващам че има 2-3 котки