6 признака, че той ви обича

Поднася ви изненади и ви изслушва
5
6 признака, че той ви обича
Снимка: Istock

Всяка жена иска да има до себе си разбиращ партньор, който да се отнася с уважение към нея, да си имат доверие, да изпитва дълбока обич. Въпреки това, всяка връзка има своите възходи и падения. Без значение от колко време сте заедно, има някои ясни действия, показващи дълбоката обич на мъжа към вас. Вижте кои са.

Той ви изслушва

Като по-емоционални същества, жените са тези, които говорят повече, разказват и поясняват. За мъжете понякога е досадно да ни изслушват. Въпреки това, когато един мъж има търпението, дава знак че е част от разговора, добър слушател е, то това е показател за неговата любов. За жалост има връзки, в които мъжете не само не изслушват половинките си, но от чутото са склонни по-често да отхвърлят мнението им.

Поднася ви изненади

Щедростта на мъжа не се измерва с това колко е голяма банковата му сметка. Щедростта е нещо, което или го носи в себе си или – не. Няма жена, която да не обича изненадите от любимия човек. Но изненадата наистина разкрива не само дали той ви обича и колко, а това доколко добре ви познава. В нея винаги прозира усилието му, малките детайли, които са важни за вас.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма такива мъже. Може да го прави тези неща временно ако има някакъв интерес.
2
0
 
8
 
! Отговори
СЕДМИЯТ ПРИЗНАК преди 3 години
Казва ви: "Подир мама, обичам най-много теб!"
1
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
7 ми признак - пълни ви устата със сулиаш.