Мъже споделят кога е най-добре да кажете "обичам те"

Не казвайте това за първи път в леглото
16
Мъже споделят кога е най-добре да кажете "обичам те"
Снимка: Istock

Обичам те – две малки думи, а толкова много значение. Някои хора ги използват безразборно и след това страдат. Други го казват без да са искрени и без да придават същност на тези думи. За други хора пък означават много. Затова не трябва да се раздават безразборно.

Какво мислят мъжете по въпроса за това кога за първи път е редно да кажеш „обичам те“, сайтът yourtango.com събира мнения на мъже, които споделят опита си.

Кажете „обичам те“, само ако сте 100% сигурни в това

Според мъжете една от най-големите грешки е да кажеш „обичам те“ без да си сигурен в това и преди чувството да се е зародило истински. Някои хора бъркат привличането и сексуалната енергия с обич и прибързват с признанието. Повечето мъже са предпазливи, когато казват „обичам те“ и предпочитат да го изрекат само когато са 100% сигурни в чувствата си и тези на половинката си.

Ако го почувствате, кажете го

Според някои мъже няма значение колко време е минало от началото на връзката и какви са социалните стереотипи за това кога е редно да кажеш „обичам те“. Те смятат, че щом си го почувствал, трябва да го кажеш. Не трябва да се страхуваш, защото можеш да пропуснеш любовта. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


16
Още по темата: интимноЛюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
0
 
! Отговори
Макронинст преди 1 месец
Баба Дона е секси
8
2
 
3
 
! Отговори
Росица Плевн Алиев преди 1 месец
Само когаро срещна подходящия афроамериканец ,само тогава!
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До SS

Поздравявам те за добрия избор, който си направил. Вие двамата с жена ти просто сте се намерили. Много рядко се случва хора от народи с различни традиции да си паснат толкова добре. Дано да имате късмет да сте си заедно още дълги, дълги години.
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Когато свършат парите е най добре да го кажеш може и да ти пусне още веднъж.
5
2
 
10
 
! Отговори
SS преди 1 месец
8 продълж.Вечерта дойде и легна до мен.Аз изръмжах като ранена мечка.Гет аут ъф хиар( изчезвай от тук) Много много год.сме заедно и съм доволен от нея.Веднъж тя говеше нещо аз минах зад нея прегърнах я през кръста целунах я и и казах че я обичам.Тя каза Знам.Щеше ли да ме търпиш толкова години?.Попитах я дали изпитва същото към мен?Отговори.Мо трябва ли да те ритна още веднъж и да ти счупя пак крака за да ти го докажа?Не не само това не.И я оставих да готви.
4
2
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 месец
6продълж.Та както и да е моята каза ДА.Подписа се( с ероглиф) После дойде и ме настъпа по чисто новите ми обувки.Така казва традиция в твоя страна,а така в моя.И като ми шибна един шут в глезена неочаквано кръстоса ми се погледа.Взех я на ръце и куцукайки я понесох към колата.Да ама кракък ми почна да ме боли много и започна да се подува.И това на сватбата.Зарязах всичко отидох на лекар,там ме гледаха на рьонтген и ми казаха че кракът ми е пукнат.Гипсираха го.Бях бесен.
3
5
 
9
 
! Отговори
SS преди 1 месец
5 продълж.Отиваме ние в залата за бракосъчетания и там феерия,обстановнка,Менделсон и прочие глупости.Та питат ме :Ти еди кой си съгласен ли си да вземеш за съпруга еди коя си.Викам ДА! Питат нея: Същото.И моята изтърси.Ако обещае да не ме бие много съм съгласна.Все едно с приклад ме удариха по тиквата.Ама той бие ли ви?Не но мъж в моя страна има това право.В тоя момен се намеси чичо ми и вика.Абе то и тук е така ,ама само когато жената не слуша.
2
4
 
7
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Ще ви разкажа нещо от моя живот.Съпругата ми е азиатка с дръпнати очи.Не ми каза че ме обича а ме ритна по глезена.Защо ще попитате?Такива били традициите в нейната страна.В резултат на това ми счупи крака.(пукна го)И това точно на сватбата.
1
6
 
6
 
! Отговори
4 преди 1 месец
Написвате на стената си "Обичам те" и все някоя ще клъвне, даже може няколко хехе