5 добри причини да нямате връзка с женен мъж

Самочувствието ви ще се снижи
11 авг 2020 23:20, Михаела Лазарова
28
5 добри причини да нямате връзка с женен мъж
Снимка: Istock

Любовта не пита. Понякога идва в най-неподходящия момент. Друг път идва с много условия и трудности по пътя. Едно от тях е да се срещате с женен мъж. Това не е добра идея по няколко причини. Ето 5 от тях.

Той няма да изостави семейството си

Ако живеете с надеждата, че любовта ви ще е като в романтичен филм и накрая вие и той ще заживеете заедно дълго и щастливо, грешите. В живота рядко се случва така. Вместо това вие винаги ще сте другата жена. Винаги ще се налага да се криете. Винаги ще трябва да мълчите и да не се доближавате до дома и близките му. Винаги ще бъдете пазена в тайна. Винаги ще споделяте празници и щастливи събития с приятели и близки, но без него. Такава връзка е немислима и много болезнена в истинския живот.

Животът ви ще бъде поставен на пауза

Ако имате афера с женен мъж, животът ви ще се придвижва напред, но не по нормалния начин. Не и по начина, по който винаги сте искали. Ако искате семейство, може би деца и нормален, даже скучен семеен живот, надали ще го получите от женен мъж, който дори не е в процес на развод. Докато стоите и се надявате, докато чакате той да изпълни безбройните си обещания някой ден да се отдаде само на вас и да напусне съпругата си, вашият живот минава ден след ден, а щастието така и не идва.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: любовизневяраинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.