Камъни, помагащи при есенна депресия

Носете малахит
11 окт 2020 21:56, Михаела Лазарова
8
Камъни, помагащи при есенна депресия
Снимка: Istock

Преминаването от един сезон към друг е изпитание за духа и тялото, особено когато се разделяме с лятото и посрещаме есента, а след нея и зимата. Възможно е да се чувстваме по-мудни, апатични, негативните настроения да ни превземат. Понякога със седмици не успяваме да се приспособим към новите атмосферни условия. Освен спортът и здравословното хранене, има и някои камъни, които могат да ни помогнат да повишим положителните си вибрации. Вижте кои помагат при есенна депресия.

Червен яспис

Червеният яспис е прекрасен кристал за всеки преходен период. Той ще ви даде тласък на силата и жизнеността, помагайки ви да преодолеете всякакъв вид умора, зареждайки ви със своята интензивна енергия. Камъкът спомага и за засилване на сексуалната страст във връзките и страстта към живота като цяло.

Носете го под формата на аксесоар, ако искате да бъдете по-смели, да имате самочувствие, да преминавате по-леко през сложните ситуации. Ще можете да продължите напред уверени, оставяйки миналото зад себе си.

Малахит

Малахитът е друг камък, който може да носите в преходните периоди, заради неговата уникална сила. Когато се колебаете, страхувате се от настъпващи промени, съмнявате се в себе си, малахитът ще ви даде онази яснота, от която се нуждаете. Това е камък на трансформацията и обновяването. Малахитът ще ви помогне да се разделите с минали болезнени спомени. Ще ви вдъхне увереност, да не спирате да се движите напред. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да с тия нередовни борба докраи.Като имам едни не спират господа смятате ли че съм от вас а не от другите е мисля да ви го докажа защо тогава ми се прави някои на старо куче сигорно предполагам е известно че Ко стане това вероятност шефа да научи е голяма и тъи като тука има хора които се правят на стари кучета благодари м може да командвате у вас си моето мнение е село