8 неща, които мъжете търсят в бъдещата си съпруга

Мъжете мразят, когато жените правят истерии
11 ное 2020 02:00, Михаела Лазарова
34
8 неща, които мъжете търсят в бъдещата си съпруга
Снимка: Istock

Всеки мъж си представя каква иска да бъде жената, с която да създаде семейство. Не само дамите си представят бъдещите си съпрузи. Мъжете също имат своите критерии и когато се срещат с някоя жена, те съзнателно или не, преценяват качествата ѝ, за да са сигурни, че от нея ще излезе перфектната съпруга.

Жените са сложни същества. Невинаги е лесно да се разгадае тяхната природа. С течение на времето и с развитието на една връзка, мъжете търсят някои от следните качества у бъдещата си съпруга:

Без излишна драма

Мъжете мразят, когато жените правят истерии. Прекалените кралици на драмата, които правят от мухата слон всеки път, капризничат и мрънкат за всичко, определено не са предпочитана партия от мъжете. Повечето мъже предпочитат да си спестят главоболията, предизвикани от женските изблици на нервност.

Секси секс

Скучният секс може да убие всяка любов. Мъжете искат да открият съпруга, с която игрите в леглото никога да не им омръзват. Спомнете си това, когато следващия път някоя задръжка изскочи от подсъзнанието ви.

Романтика

Не само жените търсят романтика. Мъжете също си падат по това. Вниманието, от което се нуждаят, много лесно може да бъде „подарено“ чрез малки жестове, които винаги правят впечатление.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: бракромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те мъжете търсят, но какво предлагат?
17
5
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 3 години
Едно от нещата е да няма мустак и хайдушки вежди.
16
4
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 3 години
До Анонимен - това, че на теб не ти се е отворил парашута, не значи, че всички са толкова ниска летва, нееее, особено един, който знае за какво става въпрос - когато пилотът е добър, пътничката никога няма да смени самолета и авиокомпанията.Ако пилотът за нищо не става, ще го кара цял живот на ръчна и злобно плюене в нета - жалка история ! А някои през това време правят любов и си подаряват незабравими емоции.Между другото, под един от материалите има 9 коментара, само от теб, тъжно и смешно!
15
2
 
7
 
! Отговори
Да ама не преди 3 години
До Анонимен - казано от дребно застаряващо чичаче, монтьорче, това звучи като комплимент, с гаджето ми цяла вечер се смяхме на неадекватните ти коментари на килограм , които бълваш по форумите нон-стоп цял ден и цяла нощ. Явно реалният ти живот няма смисъл и само във виртуалния се чувстваш " значим ". Смяяяях !
14
1
 
8
 
! Отговори
Орфей преди 3 години
До Калинчо - Давай , после ела пак да пишеш, че мацката ти е била шута, като е направила сравнение между Ферари и Трабант. Тройка ще бъде единствено оценката за теб вероятно, може даже да е на релси.Иначе хубав ден на всички останали интелигентни и приятни хора !!
13
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Появи се войнстващата, незадоволена феминистка, която не е доближавана от мъж около 25 години вече...
12
4
 
5
 
! Отговори
Калинчо преди 3 години
До ОбачеАз не мисля така , тройката е по взаимно съгласие и не е необходимо някой да ми показва нещо , а да пробвам различно. Това си е лично мое и неангажиращо никого мнение.
11
2
 
12
 
! Отговори
Обаче преди 3 години
До Сериозен - относно тройката, за която пишеш и която сънуваш - най-добре е да бъде с някой млад, висок, мускулест жребец, който да ти покаже как се правят нещата, така ще станеш още по-комплексиран и единственото, което ще ти остане в този живот е да плюеш жените по форумите.
10
2
 
8
 
! Отговори
Орфей преди 3 години
До СпироШпековия салам е за предпочитане пред спаружения кренвирш, това жените го знаят многоооо добре.
9
8
 
21
 
! Отговори
Истината е че преди 3 години
До Тя има лош дъх - ТОЙ ИМА ЛОШ ДЪХ - МЪЖЕТЕ МИРИШАТ в ПЪТИ ПО-СИЛНО от ЖЕНИТЕ -просто жените са по-тактични, за да плюят относно това по форумите.Обикновено тези мъже, които имат претенции спрямо жените са абсолютни карикатури - с огромен корем, ръце като шкурка и смърдящи на пор отвсякъде, с гигантски претенции и самочувствие без никакво покритие - въздух под налягане.
8
7
 
12
 
! Отговори
Спиро преди 3 години
Да е цицеста
7
11
 
15
 
! Отговори
Сериозен преди 3 години
Да е навита на тройка с други жени
6
4
 
20
 
! Отговори
Мъж в нужда преди 3 години
Аз па търся жена заварчик да ми изкърпи колата, че мъжете станаха същински женски полови органи.
5
1
 
15
 
! Отговори
Нека преди 3 години
Нека само мъже коментират статията, да разберем вярно ли е написаното.:)))
4
1
 
23
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Когато хората се обичат всичко е наред, тази статия е същински бисер в свещената корона на тъпотията на този сайт.
3
5
 
15
 
! Отговори
Леле преди 3 години
Според статията трябва жените да се превърнем в баба Султана Глаушева.Добре, че моят мъжо предпочита да скачаме с бънджи, да си играем с децата си,да се подкрепяме един друг и да сме реална част от животите си,не просто подложка.Поради което не съм и феминистка.Крайностите са кофти идея,тази статия успешно телепортира Българката в едни други времена.Или авторката е от Долно ***,в който случай е приемливо да спомене как мъжете са мега щастливи ,че тя може , междувременно и да плете на 5 стана
2
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търсят едно-единствено нещо и то е между краката.
1
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А си струва да търсят единствено кинти!