Какво може да накара един мъж да се влюби?

Бъдете позитивна личност
19 ное 2020 01:00, Михаела Лазарова
35
Какво може да накара един мъж да се влюби?
Снимка: Istock

Привличането е тайнство, което науката все още не може да обясни напълно. Въпреки това има някои типове поведение, които оказват силно влияние върху мъжете. Определени видове женско поведение будят мъжкия интерес и могат да бъдат основа за възникване на по-нататъшни силни чувства.

Кои видове поведение действат опияняващо на мъжете?

Просто бъдете мила

Едно универсално качество, което привлича като магнит мъжете, е благото излъчване. Ако сте мила, учтива, усмихната и от вас лъха спокойствие, мъжете ще се лепят около вас. Приветливото излъчване винаги е привлекателно и това важи не само за интимните връзки, а и за социалните контакти. Негативизмът отблъсква.

Смейте се на шегите му

Когато някой казва шега, очаква останалите да я оценят. Ако умеете да се смеете искрено и непринудено, определено ще събудите интереса на мъжете наоколо. Смехът е положителна оценка за нечия шега. Той е сигнал, че с този човек ви е забавно, което автоматично ще насочи интереса му към вас.

Носете косата си пусната

Косата е един от забележителните женски атрибути, които мъжете обожават. Ако оставяте косата си да се вее свободно и да пада по раменете ви, това със сигурност ще привлече мъжките погледи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


35
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от За да се разбираме
20 неща, които да не жертвате в името на любовта
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
5
 
! Отговори
Нещо още по-важно преди 4 дни
пропускат № 6 и № 7. Докато ражда, всяка жена е с единия крак в гроба. Рискува живота си, за да го дари с дете. Това дете е единствената форма на биологично безсмъртие, само тази форма ни е дала природата. С две думи, жената рискува своя живот, за да получи не само тя, но и бащата на детето единствената възможна форма на безсмъртие.
Обаче някои *** считат, че това е малко. Всеки намек обаче за финансово обезпечаване на брака им се вижда като престъпна алчност от страна на жената.
30
1
 
8
 
! Отговори
Всъщност преди 4 дни
До А пък - Обикновено най-големи претенции към жените имат мъжете, които са кръгли нули - липса на интелект, възпитание, образование, стил и отношение към жената и въобще към нещата от живота. Най-често това са подобия на мъже с шкембета, ръце като шкурка и десетина заучени клишета, с които се опитват да свалят жените - мъже с огромни претенции без покритие.
И още нещо - харесването не става с усилия, а с лекота - химията или я има или не.
29
1
 
4
 
! Отговори
Така преди 4 дни
До Анонимен - миризмата на куче е типична за мъжете, на улично куче след пороен дъжд.
Това е причината подобни мъже да злобеят по форумите, защото жените не ги отразяват въобще.
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Много късно сте пуснали статията, иначе темата е интересна.
27
4
 
1
 
! Отговори
А пък преди 4 дни
До Анонимен
мъжете въобще не са длъжни да те харесват ако не положиш някакви усилия да бъдеш харесвана.
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Миризмата на куче
25
1
 
3
 
! Отговори
Вуте преди 4 дни
До Анонимен

Аз па не обичам кекс!
24
3
 
3
 
! Отговори
Вижте №6 и №7 преди 4 дни
Питат ги каква е това "малко", което жената предлага. И те посочват младост, свежест, красота, забравят девствеността. Това са качества, които природата дава еднократно и са до време. Тоест, когато са все още налице, те са безценни. Но на мрънльовците това им се вижда малко.А това, че момичето може да дари девствеността си на някой от тях, сигурно пък им се вижда нещо съвсем незначително.
Питат ги какво е това "много",което жените искат. И те изброяват неща, които се купуват с пари.
Без коментар
23
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Момичета Не сте длъжни най-вече заради мъж да имате дълга коса, да носите само рокли, да се гримирате, да сте слаби, да готвите мусака, да правите кекс когато не ви се прави, да сте винаги усмихнати дори когато ви се плаче...
22
3
 
4
 
! Отговори
Хубав ден преди 4 дни
До Анонимен
Както е казал Д. Карлин - " Някои хора имат красив ум, други имат болен мозък, а трети нямат въобще ! "
Хубавото в случая е, че простотията не е заразна - най-ефективният начин да справим с простотията е с усмивка / иронична, когато се налага /
Нищо не прави злобните и прости хора по-нещастни, от това да видят усмивка на лицето ви или да ги игнорирате. Хубав и усмихнат ден на всички нормални и готини хора !
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Тя има лош дъх

ТЯ отдавна си излекува гнойните сливици!

БолнияТ ти мозък не подлежи на излекуване!
20
1
 
6
 
! Отговори
монтьорчето преди 4 дни
До Тя има лош дъх - Реално със сигурност нещата стоят така -ЯВНО ТИ ИМАШ ЛОШ ДЪХ И ЗАТОВА ПРОЕКТИРАШ ТОЗИ СИ КОМПЛЕКС.
МЪЖЕТЕ ОТДЕЛЯТ МНОГО ПО-СИЛНА МИРИЗМА КАТО ЦЯЛО, ПРОСТО ЖЕНИТЕ СА ПО-ТАКТИЧНИ, ЗА ДА ПИШАТ ПОДОБНИ НЕЩА ПО ФОРУМИТЕ. Мъжете драскачи по форумчетата в нета просто имат огромни комплекси, не им върви с жените и единственото, което им остава е да ги плюят по форумите, жалка работа.
19
1
 
4
 
! Отговори
Истината е че преди 4 дни
До Тя има лош дъх - ТОЙ има лош дъх, МЪЖЕТЕ МИРИШАТ В ПЪТИ ПО-ОСТРО И ПО-СИЛНО ОТ ЖЕНИТЕ, това е доказан факт.
Дяката е пример за това, толкова лош дъх нямат даже животните, много неприятна смрад, тотално ужасно.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
2-3 ракии, понякога и повече.
17
1
 
2
 
! Отговори
Док преди 4 дни
До Истината
От друга страна 80% от жените правят секс с 20% от мъжете. Статистика. Доказано. Останалите са льоххмани, дето жена няма да видят.
16
2
 
5
 
! Отговори
Истината преди 4 дни
При новородените в България през 2019 година, на 1000 момичета се падат 1050 момчета. Истината е, че има недостиг на жени за мъжете, които са в играта. Грубо пресметнато за 5 жени се борят 6 мъже.
15
1
 
2
 
! Отговори
Звиздътъ преди 4 дни
Ромео и Жулиета е писана от Хорхе Букай. Моят влак катастрофира в поршето на Пешо.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
При това количество на разводи и раздели сигурно няма човек в страната, който да не е засегнат лично или поне да няма близък или познат, който да е потърпевш от тях", добави още Малезанов.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Съотношението бракове – разводи не се е променило. По всяка вероятност и разделите при тези, които са били във фактическо семейно съжителство, би трябвало да са в някаква подобна пропорция, но тях въобще не ги лови статистиката", обясни Малезанов.

"По наше изчисление една трета от всички деца в България са деца на разведени родители, дори между една трета и половината деца. Зад всяко едно дете седи един родител, който е засегнат от това, че не може да прекарва пълноценно време с него"
12
0
 
2
 
! Отговори
Ой ламьо преди 4 дни
Ламята Спаска? Дракалис!