Какво може да накара един мъж да се влюби?

Бъдете позитивна личност
19 ное 2020 01:00, Михаела Лазарова
35
Какво може да накара един мъж да се влюби?
Снимка: Istock

Привличането е тайнство, което науката все още не може да обясни напълно. Въпреки това има някои типове поведение, които оказват силно влияние върху мъжете. Определени видове женско поведение будят мъжкия интерес и могат да бъдат основа за възникване на по-нататъшни силни чувства.

Кои видове поведение действат опияняващо на мъжете?

Просто бъдете мила

Едно универсално качество, което привлича като магнит мъжете, е благото излъчване. Ако сте мила, учтива, усмихната и от вас лъха спокойствие, мъжете ще се лепят около вас. Приветливото излъчване винаги е привлекателно и това важи не само за интимните връзки, а и за социалните контакти. Негативизмът отблъсква.

Смейте се на шегите му

Когато някой казва шега, очаква останалите да я оценят. Ако умеете да се смеете искрено и непринудено, определено ще събудите интереса на мъжете наоколо. Смехът е положителна оценка за нечия шега. Той е сигнал, че с този човек ви е забавно, което автоматично ще насочи интереса му към вас.

Носете косата си пусната

Косата е един от забележителните женски атрибути, които мъжете обожават. Ако оставяте косата си да се вее свободно и да пада по раменете ви, това със сигурност ще привлече мъжките погледи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
9
 
! Отговори
Всъщност преди 3 години
До А пък - Обикновено най-големи претенции към жените имат мъжете, които са кръгли нули - липса на интелект, възпитание, образование, стил и отношение към жената и въобще към нещата от живота. Най-често това са подобия на мъже с шкембета, ръце като шкурка и десетина заучени клишета, с които се опитват да свалят жените - мъже с огромни претенции без покритие.И още нещо - харесването не става с усилия, а с лекота - химията или я има или не.
26
2
 
4
 
! Отговори
Така преди 3 години
До Анонимен - миризмата на куче е типична за мъжете, на улично куче след пороен дъжд.Това е причината подобни мъже да злобеят по форумите, защото жените не ги отразяват въобще.
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много късно сте пуснали статията, иначе темата е интересна.
24
4
 
2
 
! Отговори
А пък преди 3 години
До Анонименмъжете въобще не са длъжни да те харесват ако не положиш някакви усилия да бъдеш харесвана.
23
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миризмата на куче
22
1
 
4
 
! Отговори
Вуте преди 3 години
До АнонименАз па не обичам кекс!
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Момичета Не сте длъжни най-вече заради мъж да имате дълга коса, да носите само рокли, да се гримирате, да сте слаби, да готвите мусака, да правите кекс когато не ви се прави, да сте винаги усмихнати дори когато ви се плаче...
20
3
 
4
 
! Отговори
Хубав ден преди 3 години
До Анонимен Както е казал Д. Карлин - " Някои хора имат красив ум, други имат болен мозък, а трети нямат въобще ! " Хубавото в случая е, че простотията не е заразна - най-ефективният начин да справим с простотията е с усмивка / иронична, когато се налага / Нищо не прави злобните и прости хора по-нещастни, от това да видят усмивка на лицето ви или да ги игнорирате. Хубав и усмихнат ден на всички нормални и готини хора !
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тя има лош дъхТЯ отдавна си излекува гнойните сливици!БолнияТ ти мозък не подлежи на излекуване!
18
1
 
6
 
! Отговори
монтьорчето преди 3 години
До Тя има лош дъх - Реално със сигурност нещата стоят така -ЯВНО ТИ ИМАШ ЛОШ ДЪХ И ЗАТОВА ПРОЕКТИРАШ ТОЗИ СИ КОМПЛЕКС.МЪЖЕТЕ ОТДЕЛЯТ МНОГО ПО-СИЛНА МИРИЗМА КАТО ЦЯЛО, ПРОСТО ЖЕНИТЕ СА ПО-ТАКТИЧНИ, ЗА ДА ПИШАТ ПОДОБНИ НЕЩА ПО ФОРУМИТЕ. Мъжете драскачи по форумчетата в нета просто имат огромни комплекси, не им върви с жените и единственото, което им остава е да ги плюят по форумите, жалка работа.
17
1
 
4
 
! Отговори
Истината е че преди 3 години
До Тя има лош дъх - ТОЙ има лош дъх, МЪЖЕТЕ МИРИШАТ В ПЪТИ ПО-ОСТРО И ПО-СИЛНО ОТ ЖЕНИТЕ, това е доказан факт.Дяката е пример за това, толкова лош дъх нямат даже животните, много неприятна смрад, тотално ужасно.
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
2-3 ракии, понякога и повече.
15
1
 
2
 
! Отговори
Док преди 3 години
До ИстинатаОт друга страна 80% от жените правят секс с 20% от мъжете. Статистика. Доказано. Останалите са льоххмани, дето жена няма да видят.
14
2
 
5
 
! Отговори
Истината преди 3 години
При новородените в България през 2019 година, на 1000 момичета се падат 1050 момчета. Истината е, че има недостиг на жени за мъжете, които са в играта. Грубо пресметнато за 5 жени се борят 6 мъже.
13
1
 
2
 
! Отговори
Звиздътъ преди 3 години
Ромео и Жулиета е писана от Хорхе Букай. Моят влак катастрофира в поршето на Пешо.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При това количество на разводи и раздели сигурно няма човек в страната, който да не е засегнат лично или поне да няма близък или познат, който да е потърпевш от тях", добави още Малезанов.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съотношението бракове разводи не се е променило. По всяка вероятност и разделите при тези, които са били във фактическо семейно съжителство, би трябвало да са в някаква подобна пропорция, но тях въобще не ги лови статистиката", обясни Малезанов."По наше изчисление една трета от всички деца в България са деца на разведени родители, дори между една трета и половината деца. Зад всяко едно дете седи един родител, който е засегнат от това, че не може да прекарва пълноценно време с него"
10
0
 
2
 
! Отговори
Ой ламьо преди 3 години
Ламята Спаска? Дракалис!
9
8
 
6
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Истината е, че мъжете са повече от жените до около 55 годишна възраст, след което мъжете масово започват да *** и това създава измамната илюзия, че жените са повече от мъжете.Например в края на 2019 при възрастовата група 35-39 години, мъжете в България са били 248896, а жените 231040, т.е. на 1000 жени в тази възрастова група се падат 1077 мъже.
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според статистиката всеки втори брак в България завършва с развод. Това съобщи учредителят и председател на Управителния съвет на Фондация "Бащи за отговорно родителство" Панчо Малезанов по повод международния ден на бащата."Всяка година, поне през последните 5, има около 20 000 брака и 10 000 развода", уточни той пред агенция "Фокус".По думите му цифрата на разводите е станала по-малка през последните години, защото и браковете, които се сключват, са по-малко.