7 неща, които да направите заедно преди брака

Обсъдете финансовите въпроси
27 ное 2020 02:00, Михаела Лазарова
10
7 неща, които да направите заедно преди брака
Снимка: Istock

Когато се влюбите желанието за сватба може да напира във вас, но преди да направите необмислен избор, трябва да помислите добре и да опознаете истински човека до себе си. За успешния брак не е достатъчна само любов. Необходимо е да направите заедно някои неща като двойка, които ще ви помогнат да прецените дали да си кажете „да“.

Пътувайте заедно

Пътуването е поставяне в различна ситуация. То е свързано с куп изпитания, като планиране, справяне с неочаквани ситуации, управление на финанси, предпочитания за това как да се случи самото пътешествие. Не е достатъчно просто да си купите билети и да тръгнете нанякъде. Важно е как протичат вашите пътувания от организацията през осъществяването до завръщането. Ако изпитвате сериозни разногласия в този процес, това е сигнал, че може да не сте съвместими като брачна двойка.

Обсъдете финансовите въпроси

Ако имате непреодолими различия в разбирането за управлението на финансите ви, няма как да не се появят сериозни проблеми в бъдещия ви живот като брачна двойка. Парите могат да скарат и най-хармоничната и обичаща се двойка. Опознайте отношението си към парите и бъдете обективни в преценката си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още по темата: браксемействолюбов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
orlin преди 1 месец
Господине не ми разбрахте коментара.
И при двата пола когато има лоша изнервяща връзка - идва лош край. Следващите връзки хората внимават , пестят се и лъжат.
Но може и да има хубави връзки, те развиват личността. Но това трябва да се провери.
7
2
 
3
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Но открих и много предимства.Няма феминизъм, (мъжа е бог,жената е длъжна да слуша и да се подчинява) секса преди брака е позор,равносилен на смъртна присъда.Всяка жена е длъжна да умее да готви,шие,върши домакинска работа (защото защо му е на един мъж,жена която да не умее тия неща или не може да ражда деца,или харчи много пари) Много е пестелива. Често ме укорява,че съм прахосник.
6
2
 
1
 
! Отговори
До Орлин преди 1 месец
Какво ще получи едно момиче, ако избере теб? Да те прецени ли като огризка заради връзките ти преди нея?
Важен е не броят на връзките, а причината, поради която някой (или някоя) търси най-подходящата брачна половинка и не се жени (омъжва) за първата си любов.
Ако пък фикс идеята ти е да се ожениш за девственица, помисли какво ще правиш,
ако се окаже, че сте сексуално несъвместими. Или за теб това няма значение, важното е да е девствена? Ами ако оперативно е възстановила целостта на *** си?
5
1
 
2
 
! Отговори
РазговорЗаВъзпитание преди 1 месец
на бъдещите им деца - това звучи несериозно, когато става въпрос за млади хора, които за първи път ще встъпват в брак и досега не са имали свои деца. Има смисъл от такъв разговор, само ако двамата произхождат от много различни социални среди, например интелигентна християнка от Западна Европа и ортодоксален мюсюлманин от Близкия Изток.
Сексуални очаквания - това е нещо много важно за един брак и доказва, че изискването за предбрачно сексуално въздържане може да докара много беди занапред.
4
1
 
4
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Най трудно преодолях културните различия.В нейната страна няма бездомни кучета,така както тука няма бездомни прасета (сещате се защо)! Тя няма страх от змии (лови ги с голи ръце) дори навремето един от по малките и братя е починал от змийско ухапване.Някой от лекарствата които употребяваме ние не се препоръчват за черната и жълтата раса.( а казват ,че всички сме еднакви).
3
1
 
6
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Моята навремето я криех ту в София,ту в Пловдив защото я търсеха да я арестуват и екстрадират от страната като незаконно пребиваваща.Тя тръгна с мен и я доведох от другия край на света.Ожених се за нея и тя получи бг паспорт.Когато го направих бях укоряван от всички,че съм замърсил кръвта на рода с жена от жълтата раса.Още ми е съпруга.През годините какво ли не съм правил за нея.
2
3
 
4
 
! Отговори
орлин преди 1 месец
И най-важното проверете дали не получавате огризките от предишна връзка(или връзки), че много пъти точно така се случва. Българите обичат да се женят след като добре се прецакат няколко пъти.
После не се сърдете , че нищо не се случва и само гледате телевизия и се каратае за сушилника.
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Най-добре, просто поживейте заедно няколко години. Така ще имате време да опознаете партньора си във всякакви ситуации.