5 причини новата любов да не ви радва

Не сте се отърсили от онова, което се е случило
Обновена: 3 яну 2021 22:40 | 3 яну 2021 22:30, Михаела Лазарова
29
5 причини новата любов да не ви радва
Снимка: Istock

Връзките приключват по много различни причини. Понякога са по взаимно съгласие, в други случаи единият бива изоставен, предаден или просто се оказва, че любовта не е била достатъчна. Започването на нова връзка е период на емоционално обновление. Вълнението и любопитството към новия партньор могат да помогнат да забравите старата си връзка, дори да сте били убедени, че това е невъзможно. Но защо тогава изпитвате тъга?

Кои са възможните причини да сте тъжни, въпреки че сте започнали нова връзка?

Сравнявате партньора си с бившия

Едно от нещата, които може да предизвика тъга и неудовлетвореност в новата връзка е сравняването на настоящия партньор с бившия. Без значение колко токсична е била предходната ви връзка, тя е имала своите позитиви и с времето много често именно те остават в съзнанието ви. Когато се появи нов партньор е нормално и съвсем човешко да правите сравнение между него и бившия си, особено ако виждате отсъствието на важни за вас положителни черти в новия ви партньор, които бившият е притежавал. И обратното – ако в настоящия си партньор съзирате черти, които ненавиждате и които са същите, като онези у бившия ви, това също може да ви накара да изпитвате неудовлетворение в късмета си.

Липсва ви комфортът

Започването на нова връзка е предизвикателство, което понякога е доста трудно. В предишната си връзка сте имали комфорт, изградени навици заедно, не се е налагало да се преструвате, за да спечелите одобрението на партньора си, били сте себе си. В началото на много нови връзки хората инстинктивно се стараят да привличат новите си партньори, като понякога това се свързва с неестествено за тях поведение, което ги изтощава.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: интимнолюбовни връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
същия с форда преди 3 години
До монтьораТова същият харманлийският диньо монтьора от орфей ли е, който сваля всяка срещната, от време на време върти надка маникюристката вечер като свърши работа, обаче целта му е да се добере до една богата щерка с доста богати родители и така да си оправи положението, пък после пак да си ходи с други зад гърба й.
18
0
 
2
 
! Отговори
монтьора преди 3 години
До ЗАБЕЛЕЖКАВ грешка си, никой няма предвид президента, става дума за монтьор, не четеш ли или мисленето не ти се отдава особено. Харманлийски монтьор диньо карикатурата както му казват още , за това става дума и всички знаят какъв въздух под налягане е. Не се меси като не знаеш за какво става въпрос, олекваш и ставаш за смях. НЯМА НИЩО ОБЩО С ПРЕЗИДЕНТА.
17
4
 
0
 
! Отговори
ЗАБЕЛЕЖКА преди 3 години
До ПепифризуратаДо Надя маникюраДо оня с фордаХарманлийския монтьор който не вдига самолета НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какво го мъдрите пък вие толкова! Няма да ги избирате прекалено.
15
1
 
7
 
! Отговори
Пепифризурата преди 3 години
До оня с фордада, така е , никоя връзка не може да радва и да продължава ако е базирана на лъжи и изневяра, това е същия монтьор Диньо орфейския, освен с надка маникюристката, се върти и около мен постоянно, ама е много скучен, повтаря едно и също, ръцете му са като шкурка и долу имаше две цирея, ужас направо щях да си върна обяда, самолета му трудно излита и каца след не повече от три минути, не си струва въобще. Само празни приказки, въздух под налягане.
14
0
 
5
 
! Отговори
оня с форда преди 3 години
До НадяМаникюрИ новата и старата любов няма как да са щастливи, когато хората не са искрени и се оплитат в лъжи ежедневно - това същият монтьор Диньо ли е, който ползва Надка маникюристката от време на време вечер след работа, понеже тя не е от най-умните и не може да се усети, че харманлийския монтьор паралелно тича след дъщерята на един бизнесмен, прицелил се е в богатата щерка да се подсигури финансово, харманлийския манталитет си казва думата, доста жалка картинка, типично клише.
13
5
 
0
 
! Отговори
НадяМаникюр преди 3 години
До АнонименВсъщност понякога разбираш, че връзката не си е струвала и мъжът ти е много по-висока класа и в леглото и извън него - монтьора Диньо, с който се виждаме вечер след 6 часа е много по-зле е в леглото, говори едно и също, не е образован и няма стил, ама го държа като резервен вариант. Повече ми харесва един охранител-много е атлетичен, монтьора е вафла в това отношение. И не е особено умен, така че става за резерва. Освен това разбрах, че монтьора тича след някаква щерки с богат тати.
12
3
 
4
 
! Отговори
4 преди 3 години
Няма какво да си говорим. Самотата е бичът на съвремието... особено сега около празниците това усещане е особено силно изразено. Трудно е сам и не е редно човек да е сам...Егоизъм и его добре сте ни дошли...
11
1
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
дори дъждът не може да спре полетът на птиците
10
0
 
2
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
птиците умират сами
9
0
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
ЛЮБОВТА на мъжът минава през стомаха
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Една причина е достатъчна - не му става....
7
2
 
13
 
! Отговори
x преди 3 години
Плейстейшън - моята нова любов. Никога не е уморена, не я боли глава и ми пуска когато поискам, не ми надува главата и не ми държи сметка.
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените през тази отминаваща година, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.
5
6
 
6
 
! Отговори
впечатления преди 3 години
моите впечатления са че жените напоследък най-много обичат да се женят за програмисти
4
1
 
3
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 3 години
Няма да ви радва ако е от същия пол като вас...
3
4
 
6
 
! Отговори
Мъррр преди 3 години
Мъжете все сексуални атлети, спрете да им давате да се забавляват с вас без да се обвързват и да ги видим тогава, разбира се момичета това трябва да е масово та да им светне, те наще баби не са били ***
2
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понякога мн глупави хуморески
1
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целувки всичко е ок