5 остарели разбирания за любовните връзки

Демоде: Изчакайте той да направи първата крачка
27
5 остарели разбирания за любовните връзки
Снимка: Istock

Когато се отнася до любовта не би трябвало да съществува думата „трябва“. Ограничаващите схващания, много от които са твърде остарели, пречат да изживеете онова, което заслужавате и което ще ви направи щастливи. Защо тогава продължавате да спазвате тези ограничаващи правила?

Вижте кои са демоде схващанията за срещите, които е време да спрете да следвате.

Темата за политиката трябва да се избягва

Едно от остарелите схващания е, че на първите срещи не е добре да се говори за политика, защото това е деликатна и чувствителна тема, която може да предизвика конфликти вместо да сближи. В крайна сметка споделянето на ценности е важно и е добре да се случи колкото се може по-рано, така че да няма лоши и неприятни изненади впоследствие. Ако политиката е важна за вас и ако се чувствате ангажирани с някакво твърдо мнение по политическите въпроси, най-добре е да не се страхувате да ги изразявате. Ако човекът до вас е на друго мнение и не желае да приеме вашето, по-добре би било да сте наясно с това още от самото начало. Така ще ви е по-лесно да вземете решение докъде може да прострете толерантността си и с какво не бихте се съгласили в бъдеще.

Бъдете недостъпни

Този съвет е един от най-често срещаните. Той обаче също е старомоден и в много случаи може да ви навреди, вместо да ви помогне да сте по-желани и търсени. Не става въпрос да сте на разположение абсолютно винаги, когато човекът, с когото се срещате ви даде знак, а по-скоро да не отлагате и да не се правите на заети, само за да се направите на интересни всъщност. Неискреността и позьорството в отношенията личат и рано или късно ще ви изиграят лоша шега.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
12347 преди 3 години
До 22В голяма грешка си, от думите ти става ясно само, че явно не ти върви с жените и затова единственото, което ти остава е да ги плюеш по форумите, научил си вече думата ирония, не е зле да научиш и значението на думата джентълмен. Повече от ясно е, че всъщност нищо не ти е ясно по отношение на жените - това е и причината да те игнорират и да не ти обръщат внимание.
7
2
 
9
 
! Отговори
Maga преди 3 години
Пропуск в заглавието, че съветите са само за жени. Разбира се, това е нещо нормално. Те трябва да са подготвени, мъжете сме наясно. Жените са толкова ясни, предсказуеми и знаят какво искат, че нямаме нужда от хинтове. Това последното беше ирония.
6
2
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
жените са като горски ЦВЕТЯ
5
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените през тази отминаваща година, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети.
4
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От голямата любов сега ме чакат двама самураи в къщи! Малкият "Ко Ми Ку Пи" и големия "Ко Ши Ям".
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бедни хора не може да мислят за любов на тях им е забранено това лукс за вигати бедния гледа само да се нахрани а и днес тази статия не ми харесва аз например днес се подразнихме САС приятелка и бях прави писах парви за да продължим добра комуникация
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените да ни свалят! Супер!Ама до сега се правеха на недостъпни... Що километри изтърваха...
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупотти!