5 знака, че между вас може да има сериозна връзка

Ако се почувствате моментално привлечени от човека, както и той към вас, това е добър знак
10 яну 2021 21:26, Михаела Лазарова
10
5 знака, че между вас може да има сериозна връзка
Снимка: Istock

Колкото и невероятно да звучи, понякога още на първа среща си личи дали връзката може да просъществува и то по здравословен начин или не. Има някои сигнали и признаци, които подсказват, че от химията между вас може да излезе нещо истинско и пълноценно.

Кои са признаците, които издават още на първа среща потенциално здравословната връзка?

Честност и откритост

Честността е една от най-здравите основи, на които стъпва връзката. Без нея поддържането на здравословни отношения е невъзможно. Честността и откритостта още на първа среща могат да подскажат дали срещу вас стои човек, с когото можете да създадете пълноценна връзка или не. Ако се налага да играете роли, да се преструвате, за да привлечете внимание, както и ако човекът срещу вас прави същото, това не вещае особено добро развитие на връзката.

Прозрачност

По много причини хората не показват своето истинско аз на първа среща. Притеснението, че няма да бъдем приети такива, каквито сме ни кара да се преструваме на по-интересни, загадъчни, мистични и за кратко това работи. Събуждаме интереса на човека срещу нас, но ако връзката продължи и се развие във времето, неминуемо истинската ни същност се появява на бял свят. Тогава идват и разочарованията. Ако сте по-истински и естествени на първа среща е много по-вероятно да създадете здрава връзка в бъдеще, защото още в самото начало ще можете да прецените какви личности сте реално и дали си пасвате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Връзката между мъж и жена не се счита за сериозна, докато те не се преименуват на някакво животно.
2
0
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
абе пусне ли в другата дупка нещата стават сериозни, АМА мноого сериозни .... то там се забременява
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май пак се опитваме да манипулираме и да видим нещата кадети ни харесват нема да бъдат приети целувки всеки ден опити тестове но е приятно поне си губим времето САС автора тукацелувки нека не се опитваме да вкарваме все патищта които не им харесват опити за психо контрол коетонее все човешките рава