5 знака, че между вас може да има сериозна връзка

Ако се почувствате моментално привлечени от човека, както и той към вас, това е добър знак
10 яну 2021 21:26, Михаела Лазарова
10
5 знака, че между вас може да има сериозна връзка
Снимка: Istock

Колкото и невероятно да звучи, понякога още на първа среща си личи дали връзката може да просъществува и то по здравословен начин или не. Има някои сигнали и признаци, които подсказват, че от химията между вас може да излезе нещо истинско и пълноценно.

Кои са признаците, които издават още на първа среща потенциално здравословната връзка?

Честност и откритост

Честността е една от най-здравите основи, на които стъпва връзката. Без нея поддържането на здравословни отношения е невъзможно. Честността и откритостта още на първа среща могат да подскажат дали срещу вас стои човек, с когото можете да създадете пълноценна връзка или не. Ако се налага да играете роли, да се преструвате, за да привлечете внимание, както и ако човекът срещу вас прави същото, това не вещае особено добро развитие на връзката.

Прозрачност

По много причини хората не показват своето истинско аз на първа среща. Притеснението, че няма да бъдем приети такива, каквито сме ни кара да се преструваме на по-интересни, загадъчни, мистични и за кратко това работи. Събуждаме интереса на човека срещу нас, но ако връзката продължи и се развие във времето, неминуемо истинската ни същност се появява на бял свят. Тогава идват и разочарованията. Ако сте по-истински и естествени на първа среща е много по-вероятно да създадете здрава връзка в бъдеще, защото още в самото начало ще можете да прецените какви личности сте реално и дали си пасвате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 


10
Още от Ако щете - вярвайте
10 неща, които да изхвърлите от дома и живота си още сега
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
6
 
! Отговори
Защо не уточниш? преди 6 дни
До Анонимен 6
Казваш, че връзката им е вече сериозна, ако се преименуват на някакво животно? Но има варианти:
1) Той започва да я нарича "маце", а тя него - "тигре".
2) Тя му крещи "овен", той й отговаря "змия", но все пак остават заедно, защото вече имат дете или общи интереси, или пък вече така са свикнали един с друг, че при
най-малък повод се обиждат, но не отдават голямо значение на това.
4
2
 
7
 
! Отговори
Еееех преди 6 дни
Привличане, химия и да не се пренебрегват "червените флагове" - това е задължително.
Прозрачност - повечето хора се стараят да се представят като нещо повече от това, което са, стараейки се да бъдат харесани. Вярно е, че постепенно ще се разбере какво са попреувеличили. Другият впоследствие може и да прости тази шмекерия, но може и да остане разочарован и да реши да се оттегли или връзката да е кратка и несериозна.
Честност и откритост - рядко се среща човек, който на 100% да е такъв.
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Връзката между мъж и жена не се счита за сериозна, докато те не се преименуват на някакво животно.
2
0
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 6 дни
абе пусне ли в другата дупка нещата стават сериозни, АМА мноого сериозни .... то там се забременява
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Май пак се опитваме да манипулираме и да видим нещата кадети ни харесват нема да бъдат приети целувки всеки ден опити тестове но е приятно поне си губим времето САС автора тукацелувки нека не се опитваме да вкарваме все патищта които не им харесват опити за психо контрол коетонее все човешките рава