6 грешки, които разрушават връзката

Избягвате да показвате уязвимостта си
26 яну 2021 23:00, Михаела Лазарова
16
6 грешки, които разрушават връзката
Снимка: Istock

По-голямата част от хората претърпяват раздели и разочарования в любовта през живота си, понякога и повече от веднъж. Би било чудно, ако можехме да уцелим точния партньор от първия път и да познаваме единствено щастието, но сме хора и грешим непрекъснато. Грешките, които допускаме с партньорите си и те с нас са в основата на разпада на отношенията и прекратяването на връзките.

Кои са грешките, които правят повечето партньори и с които допускат разрухата на връзката си?

Не живеете заедно за момента

Прекарването на време заедно, но по качествен и осъзнат начин, е изключително важно за една връзка. Също толкова важно е и да прекарвате време поотделно, да си давате време и въздух. Но ако се приемате за даденост и не се стараете времето, прекарано заедно, да е пълноценно, това ще повлияе зле на отношенията ви.

Свиквате с партньора си

Да свикнете един с друг не е никак лошо, дори е добре, защото ще ви сближи максимално и ще ви даде сигурност. Ако обаче приемете човека до себе си за даденост и спрете да се стараете във връзката, тя ще се разпадне. Трайно ще се настани скуката и ще убие отношенията ви. Не спирайте да правите комплименти, да правите подаръци без повод, да показвате любовта и уважението си към партньора.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 1 месец
Грозна жена - че и зла...
11
4
 
3
 
! Отговори
1234 преди 1 месец
До Анонимен

Коя мацка от всичките, че ти на всички казваш едно и също.Динкааа, репертоара ти е един и същ при всички жени и по-умните от тях го знаят много добре.
10
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз акам
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не забелязвате, че тя е с нов тоалет или с нова прическа.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Любов не съществува, само безумие
7
2
 
9
 
! Отговори
Познавах семейство, преди 1 месец
което беше известно в целия квартал с това, че когато купуваха хранителни продукти винаги ходеха двамата заедно в супермаркета. И когато стигнат до касата и касиерката им каже общата сума, той плащаше половината, а тя - другата половина. Не знам как са плащали останалите разходи.
Не знам и по чия вина нямаха създадено от тях дете, а бяха осиновили едно. Кварталните баби коментираха, че то много приличало на мъжа.
После се преместиха на друг адрес, не ги знам какво правят сега.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако сте вече женени или живеете на семейни начала, ще разрушите връзката, ако женичката ви знае, че взимате голяма заплата, но вие й давате всеки ден по малко пари, колкото да може да напазарува само половината от нужните продукти и да плати половината от сметките. После й казвате: "Останалите пари ще додадеш ти!"
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе тъштата ако се бърка на младото семейство има начин да аебоправй теглиш гамото и всичко ще се ок.
4
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз си пожелавам неоженените/неомъжените да се бракосъчетаем през тази година. Времето лети.
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обичам си мацката във бг други не е важно
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обичам си моята мацка във бг други не ме интересуват
1
5
 
12
 
! Отговори
Грешките преди 1 месец
- Приелите сте връзка с човек, чиято майка е агресивна и тоталитарна по характер. Винаги безпардонно ще се бърка в живота ви.
- В периода, когато сте все още заслепени от страст и бурни емоции, сте допуснали човекът до вас да измъкне от вас обещания, които ви поставят в подчинена и зависима позиция или освобождават него/нея от някои от задълженията, които би трябвало да поеме в една нормална връзка.
- Предприемате начинания, без да помислите какъв ще е развоят им, ако връзката ви се разпадне.