Какво подсказва, че връзката ви е на дълбоко духовно ниво

Чувствате се сякаш се познавате от векове
5
Какво подсказва, че връзката ви е на дълбоко духовно ниво
Снимка: Istock

Всяка връзка е различна по простата причина, че с различните партньори вие самите сте различни, колкото и да сте една и съща личност. Отношенията са тези, които ни карат да се променяме в различните ситуации. Неслучайно с един партньор нещата се получават, с друг не. Има обаче и един дълбок тип връзки, които са на много по-дълбоко духовно ниво. При тях душите и емоционалното ви аз са свързани на съвсем друго равнище.

Ако не сте сигурни дали връзката ви е на дълбоко духовно ниво, вижте знаците за това.

Вие сте безкористни един към друг

Когато сте наистина духовно свързани, вие правите всичко необходимо, за да зарадвате човека до себе си. Не се налага той да ви моли, както и вие него. Просто нещата между вас се случват по възможно най-плавния начин. Допълвате се така, че да можете и двамата да се развивате и да давате най-доброто от себе си във връзката и извън нея.

Не се налага да се преструвате

Когато връзката ви е на дълбоко духовно ниво, вие сте самите себе си без преструвки, без игрички, можете спокойно и без страх да покажете истинското си „аз“. Прозрачността между вас ви кара да се чувствате изключително удобно в кожата си, както и като част от връзката. Когато сте сами и когато сте с приятели вие се държите по напълно естествен начин, без да се замисляте какво да кажете, кое как ще бъде прието и какви сигнали ще изпратите.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Българин преди 3 години
За съжаление - пълни глупости. Ако имаше формула за успешни отношения, отдавна щеше да е открита и светът щеше да е пълен с щастливи и сплотени семейства. Реалността обаче е друга. В днешно време всичко е чист късмет. Допреди години мъжът и жената са имали нужда един от друг и това е крепяло връзката до тяхната смърт. Днес не е така и светът е пълен с фалш и разпаднали се семейства.
2
2
 
10
 
! Отговори
Елена преди 3 години
започнете ли да си пръцкате взаимно, значи нещата са ок :DDD
1
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каквото и да показва и подсказва в началото.Всичко с времето се променя уви!