5 знака, че той не иска връзка с вас, а само флиртува

Един от най-големите признаци на емоционално недостъпния мъж е, че той ви казва „Не търся връзка"
10
5 знака, че той не иска връзка с вас, а само флиртува
Снимка: Istock

Когато жените търсят нов партньор и насреща им се появи някой привлекателен мъж, който бързо ги пленява, се случва да тълкуват по грешен начин неговите думи и действия. Минава време, дамите се надяват взаимоотношенията да се развият, но явно не забелязват, че мъжът, когото са привлекли е емоционално недостъпен за тях. Как може да разберете, че сте привлекли грешния мъж?

Бъркате привличането с желание за връзка

Истината е, че привличането му няма нищо общо с желанието за връзка с вас, а когато искаме да имаме любим човек и сигурност в любовта, лесно можем да се объркаме. Не бива веднага да приемаме мъжкото внимание и флирта със сериозни намерения. Те не са доказателство, че този мъж би искал да има връзка с нас.

Той казва едно, но се случва друго

Може би се срещате с някого или пък си общувате в социални мрежи, работата, вашето хоби по някакъв начин ви среща често с този мъж. Той определено знае какво да ви каже, за да се почувствате приятно, дава заявка да се видите, да отидете на кино и т. н., но после не държи на думите си. Не ви харесва! Ако той само си говори, но не предприема реални действия, означава, че е емоционално недостъпен към вас и си губите времето.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До bai onzi - Да кажеш нещо за и юнаците, родени след 1990 г.? За онези преди тях тук се изписа доста. Да не би пък момчетата под 30-годишна възраст да са си взели бележка и да са станали мъже на място?
5
2
 
2
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
Ще ходя да гадая. Чудя се как да ги разкарам. На всеки ъгъл по някой н.атрапник.
4
0
 
1
 
! Отговори
bai onzi преди 1 месец
жените родени след 90-та за нищо не стават ...преди да цъкате минуси изчакайте още 5 години да видим %-та на разводи при тях...Ставащите са отдавна заети, та за какво да си вкараме таралеж в гащите...ако намерим стойностна жена - супер. Ако не - да ходи при батките да я бият и да реве за тормоз после .;)
3
4
 
6
 
! Отговори
Все по-малко стават преди 1 месец
свестните стабилни мъже, които планират живота си така, че на определена възраст да създадат семейство. Такива мъже обикновено си правят и план какво трябва да постигнат докато навършат една приблизителна възраст, за да могат да бъдат опора на семейство. В наше време повечето предпочитат да са вечните плейбои. Като слушам какво говорят жените от предишното поколение, правя извод, че още по времето на социализма е формиран типът на мързеливеца, който не иска да си дава зор и да поема отговорности
2
6
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 1 месец
СЕКС ЯКО
1
5
 
6
 
! Отговори
Надървен преди 1 месец
Абе кви флиртове бре, направо им дигам краката и почвам да ги клатя