7 разлики между истинската и измамна любов

Истинската любов се усеща, фалшивата любов винаги е насила
8
7 разлики между истинската и измамна любов
Снимка: Istock

Колко вида любов има в една връзка? Там където има намесена фалшивост, може ли да бъде наречена любов? Така или иначе, когато сме в една връзка, ние се нуждаем от време, което да ни покаже доколко истински са емоциите, които изпитваме един към друг с партньора си.

Как да различим истинската от фалшивата любов?

Има 7 ясни признака, които ни разкриват това.

1. Истинската любов прави компромиси, докато заблуждаващата е егоистична. Компромисите са любов, грижа, но разбира се, не бива да пренебрегваме себе си. Компромисите се случват някак естествено, когато обичаме и ни обичат и те не са манипулативни, за разлика от тези при фалшивата любов.

2. Истинската любов остава честна, фалшивата любов се наслаждава на лъжата. Не бива да забравяме, че доверието е фундамент на една връзка. Няма как да не забележите, когато между вас и партньора ви липсва откритост и доверие.

3. Истинската любов е търпелива и разбираща, но това не важи за фалшивата. Това означава партньорът ви да не се отдалечава от вас, когато сте в лошо настроение, имате лични проблеми, да не ескалира по време на спор.

4. Истинската любов се усеща, фалшивата любов винаги е насила. Когато сте във връзка, която се гради на чисти емоции, вие ще усещате смисъла на всичко това, ще сте удовлетворени. Знаете, че всяко усилие, което полагате е от сърце и си заслужава. От друга страна, фалшивата любов винаги ви кара да се чувствате сякаш сте длъжни на партньора си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истинска любов е когато го блокираш навсякъде, а той ти пише в OLX!
2
2
 
5
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Мм, не, не всичко е интереси. По-скоро има хормонални пикове.
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
любов няма, има интереси