5 красиви камъка, които спомагат за засилване на интуицията

Носете ги като аксесоар
11 сеп 2021 12:42, Михаела Лазарова
4
5 красиви камъка, които спомагат за засилване на интуицията
Снимка: Istock

Когато избираме малки детайли за декорация в дома или ново бижу, понякога обичаме те да имат в себе си красиви камъни под някаква форма. Водим се не само от красивия им външен вид, но и от това каква сила и енергия има съответния камък или кристал. За някои знаем, че привличат любовта в живота ни, както и потока на парите. Това, на което често се доверяваме е своята интуиция, дори когато избираме бижу.

Вижте кои 5 красиви камъка спомагат за засилване на интуицията.

Молдавит

Красив камък, който работи най-много със сърдечната и коронната чакри, който е силно преобразуващ и ускорява генерирането на топлина. Спомага за активиране на съзнанието, креативността, но и интуицията. Използвайте го пестеливо, тъй като има много интензивна енергия.

Аметист

Аметистът е един от камъните, който се свързва с коронната чакра, която се намира в горната част на главата. За него също се смята, че помага да засилим своята интуиция. Подходящ е за медитация, декорация в дома, носене под формата на аксесоар. Аметистът има силата да облекчава напрежението и главоболието, да насърчава усещането за спокойствие.

Апофилит

Стимулира коронната чакра. Интересното за този камък е, че има високо съдържание на вода в него, което означава, че е проводник на енергия, използва се и в рейки за насочване и увеличаване на енергията. За апофилита се смята, че спомага за подобряване на интуицията, както и за освобождаване на негативните модели на мислене. Обикновено се използва и за прочистване на пространства.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: късметчакриаметист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари