6 знака, че той няма сериозни намерения към вас

Той се свързва с вас, само когато има нужда от нещо
14 сеп 2021 23:00, Михаела Лазарова
21
6 знака, че той няма сериозни намерения към вас
Снимка: Istock

Любовта винаги носи със себе си вълнения и куп въпроси. Когато се появи някой интересен мъж насреща ни, ние сме запленени. В случай, че и ние сме направили впечатление, започваме да комуникираме на живо и онлайн, понякога се срещаме или дори започваме нови взаимоотношения, които може би ще се развият във връзка. Тук идват многото въпроси и един съществен – "Дали вие сте неговият човек?"

Игнорира ви без видима причина

Когато той отменя вашите срещи толкова внезапно, това е лош знак за взаимоотношенията ви. Това означава, че няма отношение към вашето време, което вие бихте отделили и като цяло към вас. Действията му показват, че не го е грижа особено дали ще останете разочаровани.

Не се вълнува от важни за вас моменти

Като рождени дни, успехи, които постигате. За него това са просто бързо отминаващи моменти. Колкото по-малко един мъж мисли за важните неща за една жена, толкова по-малко е желанието му да бъде в сериозна връзка с нея.

Той не ви държат в течение на най-съществените неща в живота си

Още един знак, че се срещате с мъж, който няма намерение да се обвърже с вас сериозно е това какво и колко споделя с вас. Когато мъжът е запленен от една жена, на него му е приятно да ѝ разкрива разни неща, да я прави част от важни за него събития. От друга страна, ако си мълчи и вие научавате от други хора за нещо хубаво/лошо, което му се е случило, определено не го вълнувате.

Въпреки че всеки си има личен живот, зает е с работа и т. н., скоростта, с която той ви отговаря на обаждания и съобщения е показател за това колко сериозно ви приема. Ако той не полага усилия да ви отговори в кратки срокове или да ви се реваншира за забавянето, означава, че не се вълнува от вас сериозно.


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 20А ако вземе,че изчеластри и някой ваш приятел,това пък съвсем означава,че няма никакви намерения спрямо Вас!
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наебал-е приятелката ви. Гаранция няма сериозни намерения спрямо вас и ви вижда като надуваема кукла, но с естествена сълзлива ваджайна.
17
1
 
10
 
! Отговори
За Банките преди 1 месец
Семейство, след корабокрушение се озовали на безлюден остров. Мъжат:Плати ли сметката за виза кард? - Не. Плати ли за Голдън кард? - Не. Плати ли на данъчните? - Не. Страхотно готина си! Значи ще ни открият!!!
16
0
 
5
 
! Отговори
До до до 13 преди 1 месец
Обичам те! Единственият човек, показал съчувствие.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 13 Това е лошо. Банките не прощават. Дано да успееш да се справиш.
14
0
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 1 месец
От неспящите. Дължа пари на банката. Много!
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 10 Ако девойката е свястна, тя ще изчака човек, в когото ще се влюби. Но ако е съвсем млада, наистина може да се обърка. Въобразява си, че той е влюбен и я е избрал сред стотици други, само защото я е поканил няколко пъти да излязат заедно, правил й е комплименти и после напира да преспят заедно.
12
0
 
7
 
! Отговори
До 10 преди 1 месец
" .... сексът е до казателство .... " доказва че и съ иве, на него също му съ иве. Нищо повече, нищо по-малко! Математика!
11
1
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 1 месец
Ти защо не спиш? Или си ранобудник?
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1, продълж. Опитай се да направиш забележка на такъв глезльо и да му кажеш, че след като е дошъл на купон с девойка, която той лично е поканил, значи не трябва да я пренебрегва и обижда. Маминият лигльо реагира като глезено дете, на което взимат от ръката шоколадчето или играчката - ще реагира спонтанно, ще те нагруби, ще обяви на всеослушание "Ще правя каквото си искам!" и т.н. Затова, ако си момиче или жена, видиш ли такова ле кен це, изобщо не се занимавай с него.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
6 знака при мъжа. При жената е само един. Ако отвори задния двор значи е сериозна, не я изпускай!
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
... не го е грижа, че според нея сексът е доказателство за сериозна връзка и затова разчита той да я уважава и да споделя с нея и своите планове, и свободното си време. Да флиртува с друга пред очите й? Той си мисли, че това е точно толкова нормално, колкото е нормално да посяга и към друга чиния със сладкиши, когато на родителката му са дошли гостенки и са донесли приготвени вкусотии. В такъв момент мама се радва, че детето й си хапва и от нейните сладкиши, и от тези, които са донесени от други
7
3
 
5
 
! Отговори
До 1 преди 1 месец
Ако е с малък житейски опит и е разглезен, той си мисли, че хубавият секс му се полага. Така, както вкъщи мама му дава сладкиши, радва се на апетита и лакомията му и не иска нищо в замяна, така според него и момичето, което е харесал на външен вид би трябвало да угоди на прищевките му и да се радва заради това, че е прекарал няколко часа с нея. За него е в реда на нещата да се сети за нея, когато пак има нужда от секс, а през останалото време да си угажда и да не го е грижа, че тя разчита той да
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дафак, тези знаци са повече от очевидни, необходима ли е тази статия изобщо?!
5
3
 
10
 
! Отговори
Петко преди 1 месец
Дека остана оня льольо дето си е таковал балдъзата?
4
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има ли мъж, на когото да не му шарят очите?
3
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прости жени, кухи избиратели, уядени политици!
2
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
девет братя леле хахха
1
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една жена ако даде хубав секс, ако е активна и ако не откаже нищо - мъжат ще има сериозни намерения към нея.